Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Ουάου, αυτή η αστυνομία στην Ελλάδα πετάει ~ Με τους δολοφόνους των εργαζομένων στην Marfin, τι θα γίνει ρε παιδιά;


Δυο Σομαλοί κρατούνται και ανακρίνονται στην ασφάλεια Πατρών ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του νεαρού Αλγερινού που βρέθηκε νεκρός και άγρια κακοποιημένος πίσω από το κολυμβητήριο Πεπανός, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων. Οι αστυνομικοί έχουν λόγους να πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση μιας από τις αγριότερες δολοφονίες που διαπράχθηκαν ποτέ στη χώρα!

Ακόμη και η έμπειρη ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα είχε μείνει άφωνη με αυτό που αντίκρισε όταν εξέτασε την σορό του άτυχου αλλοδαπού… Οι δράστες τον είχαν βασανίσει τόσο βάναυσα και σαδιστικά, ώστε του είχαν σπάσει και τα δύο χέρια και το ένα πόδι, ενώ είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με γροθιές, κλωτσιές και ξύλα, πριν βρει τον θάνατο από 17 μαχαιριές!

Μάλιστα, οι αδίστακτοι φονιάδες του είχαν πάρει το… σκαλπ (!) κόβοντας με μαχαίρι ένα τμήμα από το τριχωτό της κεφαλής του θύματος! Ο τρόπος με τον οποίο έγινε το έγκλημα, δείχνει άσβεστο μίσος και οργή εκ μέρους των δολοφόνων, για λόγους που προς το παρόν η Αστυνομία δεν μπορεί να εξηγήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου