Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Χα χα "κύριε Τρεγκουλίνο μου" τον Τράγκα - Συνέντευξη της Πετρούλας (βίντεο)
Μπορεί αυτή την περίοδο η Πετρούλα να κάνει καριέρα μάχιμης ρεπόρτερ, κυνηγώντας τον Στρος Καν και τον μίστερ «blue eyes» όμως όπως όλα δείχνουν η πραγματική κλίση της νεαρής τηλεπερσόνας βρίσκεται αλλού.

Συγκεκριμένα, η Πετρούλα Κωστίδου ετοιμάζεται εντός ολίγων ημερών να ξεδιπλώσει τα... ταλέντα της μπροστά στην κάμερα της γνωστής εταιρείας Sirina. «Το dvd είναι έτοιμο, θα βγει σε λίγες ημέρες και θα έχει διάρκεια 40 λεπτών. Θα τρίβετε τα ματάκια σας» δηλώνει η νεαρά γεμίζοντας προσδοκίες τις ορδές των μανιασμένων θαυμαστών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το dvd θα είναι ερωτικού, αλίμονο, περιεχομένου και θα έχει τον... πρωτότυπο και άκτως περιγραφικό τίτλο «Kama Sutra». Βέβαια το πόσο αποκαλυπτική θα είναι η Πετρούλα παραμένει ακόμη μυστήριο καθώς ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο περιβόητος Δημήτρης Σειρηνάκης φαίνονται διατεθειμένοι να αποκαλύψουν περισσότερα. «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα» ήταν τα λόγια του ακριβοθώρητου παραγωγού ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιμεληθεί το.... Kama Sutra της Πετρούλας. Υπομονή μέχρι τη Τρίτη λοιπόν..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου