Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χάρρυ Πόττερ - Ισλάμ - Ξύλο & Σαρία


Σύμφωνα με την « Daily Mail» η 22χρονη Afshan Azad που υποδυόταν την  Padma Patil στις ταινίες «Harry Potter» ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πατέρα και τον αδερφό της, επειδή βγήκε ραντεβού με κάποιον που δεν ήταν μουσουλμάνος!

Πριν λίγο καιρό, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο πατέρας της απείλησε να την σκοτώσει. Τρομοκρατημένη από τις απειλές, η κοπέλα που άκουγε την οικογένειά της να την αποκαλούν «πόρνη», πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και τώρα γίνεται η δίκη τους στο Μάντσεστερ όπου μένει η οικογένεια.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για άσκηση σωματικής βίας αλλά και για το ότι  απείλησαν να σκοτώσουν την 22χρονη. Οι διάλογοι  που ήρθαν στη δημοσιότητα είναι συγκλονιστικοί. «Απλά σκότωσέ τη», έλεγε ο πατέρας στον 28 γιο. «Είναι απλά μια πόρνη», συνέχισε. Όπως μάλιστα είπε η ίδια στον εισαγγελέα, ο πατέρας της είπε στο τέλος ότι θα την σκότωνε εκείνος γιατί δεν ήθελε τα χέρια του γιου του να λερωθούν με αίμα! Τελικά ο γιος παραδέχτηκε την ενοχή του για προσβολή της κοπέλας αλλά δεν κρίθηκαν ένοχοι για τις απειλές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου