Αν ξεμείνετε από καλό τσίπουρο πάντως και δεν θέλετε να ρισκάρετε στην γεύση, ποιότητα και κεφάλι καζάντιπί την άλλη μέρα... Το krasoblog προτείνει Ηδωνικό ~άνευ γλυκανίσου offcourse. (Το μέθεξις που είναι ανώτερο, πολύ δύσκολο να το βρείτε).
Σημείωση: σε περιπτωση που το αναζητήσετε σε εστιατόριο, πείτε στον υπεύθυνο να βάλει 4-5 200ράκια στον καταψύκτη ή σε χαμηλή θερμοκρασία στα ψυγεία, -Εσείς θα το πιείτε παγωμένο σκέτο, οι υπόλοιποι ζεστό ή με πάγο...
Συνοδεύστε με λιαστή τομάτα από Μακεδονία σε μηλόξυδο, λακέρδα, αγγουράκι και μελιτζανάκι τουρσί και φυσικά αν πέσετε σε κάνα μερακλή... τσιγαρίδες, κρύα αρνίσια μυαλά ή γλώσσα μοσχαρίσια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου