Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κατεβάστε ~ Πίνακες ζωγραφικής από το Μουσείο Ερμιτάζ


Το Ερμιτάζ ( Hermitage ~ρωσ.: Эрмитаж) αποτελεί το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότερα μουσεία στον κόσμο, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης. Φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Ανάμεσα στα σημαντικά εκθέματα του μουσείου, περιλαμβάνεται η συλλογή έργων δυτικοευρωπαϊκής τέχνης με έργα των Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ωγκύστ Ροντέν, Πάμπλο Πικάσσο, Ανρί Ματίς, Πωλ Γκωγκέν, Πωλ Σεζάν, Κλωντ Μονέ, Ρέμπραντ και άλλων. Φιλοξενούνται ακόμα εκθέματα από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Ρώμη, καθώς και μεγάλες συλλογές ειδών κοσμηματοποιίας. Ο συνολικός αριθμός των έργων που ανήκουν στις συλλογές του Ερμιτάζ ξεπερνούν τα 3.000.000.

Πολλά από τα έργα του μουσείου μπορείτε να απολαύσετε στην επίσημη ιστοσελίδα, με αρκετές πληροφορίες για κάθε έργο ξεχωριστά, να κάνετε εικονική περιήγηση και να δείτε τα Ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα.

Σε καλύτερη ανάλυση και συνολικά 4600 έργα...
Η συλλογή είναι με αλφαβητική σειρά ανά δημιουργό, σε κάθε αρχείο, υπάρχει το όνομα του δημιουργού και του έργου. Η συλλογή είναι συνολικού μεγέθους 450 mb & την χώρισα σε 3 κομμάτια, τα οποία είναι αυτόνομα ~ δηλαδή δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε όλα και να κάνετε extract σε ένα αρχείο. Διαστάσεις 650x850.


Μπορείτε να κατεβάσετε:

εδώ από 1 έως 1500
εδώ από 1501 έως 3000
εδώ από 3001 έως 4600



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου