Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο ΟΑΣΘ τροποποιεί το δρομολόγιο Νο 9 εξαιτίας των γύφτων!


Ο Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνει ότι, λόγω των τελευταίων δυσάρεστων και άκρως επικίνδυνων γεγονότων εις βάρος επιβατών, οδηγών και λεωφορείων, που συμβαίνουν πλέον σχεδόν καθημερινά στην περιοχή πέραν του ΚΤΕΟ και πέριξ του οικισμού “Αγία Σοφία”, δυστυχώς παρά τις επανειλημμένες έγγραφες ενημερώσεις του όπως επίσης και του Συνδικάτου Εργαζομένων, οι οποίες έχουν αποσταλεί προς όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Φορείς και Υπηρεσίες, διαπιστώνει ότι η κατάσταση στην εν λόγω περιοχή βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου.

Καθημερινά έχουμε έκνομες ενέργειες ομάδων νεαρών κατοίκων του οικισμού “Αγία Σοφία”, που με απειλές, επιθέσεις κατά λεωφορείων, βιαιοπραγίες και ληστείες,...
 λυμαίνονται την περιοχή και διακυβεύουν την ασφάλεια των ανυποψίαστων επιβατών και την εύρυθμη λειτουργία της γραμμής Νο 9. Για το λόγο αυτό από τη Δευτέρα 22-10-2012, αναγκάζεται να τροποποιήσει τη διαδρομή της γραμμής Νο 9 “Ν.Σ. Σταθμός - Λαχαναγορά”, αποκλείοντας από εξυπηρέτηση τμήμα της υφιστάμενης διαδρομής, πέριξ του εν λόγω οικισμού.

Τα λεωφορεία, μετά τον οικισμό Διαλογής και τη στάση “Πλατεία Κυπρίων Αγωνιστών”, δεν θα συνεχίζουν προς τις Δικαστικές Φυλακές, αλλά θα διέρχονται αριστερά την παράπλευρη της Εσωτερικής Περιφερειακής, Εσωτερική Περιφερειακή, δεξιά Πόντου, αριστερά προς Α’ ΚΤΕΟ, κυκλικά έως και την αερογέφυρα Καλοχωρίου, δεξιά Πόντου και ευθεία έως τους σηματοδότες της Εσωτερικής Περιφερειακής, Λαχαναγορά, κλπ..

Επιπρόσθετα, για λόγους ασφαλείας και προστασίας επιβατικού κοινού και οδηγών, μετά τις 17:00’ τα λεωφορεία θα φθάνουν μόνο μέχρι Α’ ΚΤΕΟ, θα αναστρέφουν εκεί και θα επιστρέφουν προς Λαχαναγορά, αποκλείοντας από εξυπηρέτηση όλη την περιοχή που περιβάλλει τον οικισμό “Αγία Σοφία”.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την προσωρινή αδυναμία εξυπηρέτησης της εν λόγω περιοχής, η οποία δυστυχώς επιβάλλεται από τις τελευταίες δυσάρεστες και ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Για το εν λόγω ζήτημα έχει εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου