Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη ~ Πολίτες κράζουν τους ακροαριστερούς φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ +Βίντεο


Δείτε καρέ καρέ στο βίντεο την ένταση που επικράτησε στην μαθητική παρέλαση στην Τσιμισκή.

Πριν να κάνουν οι διαδηλωτές τη δική τους παρέλαση, ο κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει τους μαθητές αντέδρασε και φώναζε "φύγετε αλήτες πηγαίνετε πιάστε καμιά δουλειά".

Δείτε το βίντεο:






thestival.gr


Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή την φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλαστικά.

Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.

Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".

Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδία τους να παρελαύνουν χωρίς έκτροπα.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο είναι που αυτός που έφαγε την χλέπα στα μούτρα και παραπονέθηκε στον αστυνομικό. Ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες για διακοπές στα ξερονήσια οι σύντροφοι γιατί δεν τους παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι θα μας κυβερνησουν;

Δημοσίευση σχολίου