Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κύριε Κεδίκογλου είστε ρατσιστής ή χέστης;



"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ" είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.

Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε την ίδια δήλωση καταδίκης για τη βεβήλωση του μνημείου της...
 Ποντιακής Γενοκτονίας (δύο φορές μάλιστα);


Γιατί κύριε Κεδίκογλου δεν βγάλατε ανακοίνωση καταδίκης της πιό χυδαίας βεβήλωσης, που έλαβε χώρα στις 9-9-2012, αυτή δηλαδή του μνημείου της Ηπειρώτισας γυναίκας;


Ας μιλήσουμε επιτέλους με ειλικρίνια
Ας μην κρυβόμαστε, όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν: καρφάκι δεν σας καίγεται για καμία "βεβήλωση". Ούτε του Εβραϊκού, ούτε του Χριστιανικού, ούτε κανενός άλλου. Ο φόβος όμως να μη μπείτε στο στόχαστρο της πανίσχυρης Εβραϊκής κοινότητας, που δεν χαρίζεται και δεν ξεχνά ποτέ (και καλά κάνει) σας κάνει να γελοιοποιήστε (όλοι, όχι μόνο εσείς), σπεύδοντας χεσμένοι (αυτή είναι η αλήθεια) να υποβάλλετε τα σέβη σας, μόνο όταν αφορά Εβραίους η βεβήλωση.
Αυτό είναι ραγιαδισμός.
Η καταναγκαστική συμμετοχή σας σε αυτό το γαϊτανάκι ανακοινώσεων είναι ραγιαδισμός και απόλυτος εξευτελισμός του ανθρώπου είδους. Αν η πολιτική σας συμπεριφορά καθορίζεται από το φόβο, μη σας πούνε αντισημίτες, αλλά αδιαφορείτε αν σας πούν "ανθέλληνα" π.χ. καταλαβαίνετε πόσο μικρά ανθρωπάκια είστε....Όποιος λειτουργεί από  φόβο κι όχι σεβασμό, λέγεται "χέστης".

Τόσο απλά.

Μη δικαιώνετε ξανά το κείμενο που έγραψα στις 8-9-2102, με αφορμή τη βεβήλωση του μνημείου του Ποντιακού Ολοκαυτώματος:

"Αλλά αυτά τα γουρούνια, είναι Άγιοι, μπροστά στους λιμοκοντόρους αριστερούς αρθρογράφους, που σκίζουν την κωλοτρυπίδα τους, αν γράψει κάποιος με σπρέι κάτι σε Εβραϊκό μνημείο, ξυπνάνε από τα χαράματα για να γράψουν λίβελους για το "αβγό του φιδιού" και να προλάβουν να στείλουν πρώτοι στο CNN και το BBC την είδηση. Τώρα; Για αυτό ρε επιδοτούμενοι καριόληδες δεν σας βγαίνει να γράψετε μια λέξη;"


Βασίλης Προκοπίδης




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου