Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η βρόμα των ακροαριστερών (& λοιπών) στην Ιατρική


Μερικές φωτογραφίες από την κατάντια της Ιατρικής Θεσσαλονίκης. Αυτά μάλλον τα έκαναν οι “φοιτητές” μας.

Μέχρι και ακαθαρσίες βρήκαμε στην θύρα των εργαστηρίων στο υπόγειο. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, η φοιτητική συνέλευση μέχρι τις 12 το βράδυ προσπαθούσε να αποφασίσει τι θα κάνει για να “σώσει” το δημόσιο πανεπιστήμιο, για πλέρια δημοκρατία. Άλλη μια τζούφια Οκτωβριανή επανάσταση. Δεν έχω λόγια να πώ πόσο θλίβομαι...


Πίστευα, αφελώς, πως δεν μπορεί, έχουμε κάποιο κοινωνικό πολιτισμό βρε αδερφέ και λίγο φιλότιμο. Τόση καφρίλα από ανθρώπους που “αποτελούν το μέλλον μας” δεν την περίμενα. Η ευθύνη βαραίνει φυσικά και την Πρυτανεία η οποία δεν ενεργοποίησε ακόμα πιστεύω την ομάδα εκτάκτου ανάγκης για καθαρισμό. Δεν έχουμε μέλλον όταν οι “θυμωμένοι” φοιτητές μας καταστρέφουν το ίδιο τους το σπίτι. Οι κομματικοί κομισάριοι προφανώς δεν έχουν την απαιτούμενη νοημοσύνη να καταλάβουν πως συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες στην υποβάθμιση των σπουδών τους και στην καταστροφή του σπιτιού τους του ίδιου που φτιάχτηκε, όχι με τα λεφτά της “πλουτοκρατίας” αλλά με τα λεφτά των γονιών ΟΛΩΝ μας.

Δεν έχει μέλλον αυτή χώρα. Τώρα ξέρουμε γιατί η χώρα καταβαραθρώθηκε από τα παιδιά των κομματικών σωλήνων που παρασιτούν εις βάρος του κράτους μας και που έγιναν υπουργοί, γενικοί γραμματείς κλπ κλπ.

Νίκος









Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου