Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πυρά κατά σκοπού στρατοπέδου στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες που άνοιξαν πυρ κατά σκοπού στο στρατόπεδο 523 στη Θέρμη.

Ο σκοπός πυροβολήθηκε με αεροβόλο. Έχει στηθεί επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών, ενώ στο σημείο έφτασε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα, χωρίς ευτυχώς ο φρουρός να τραυματιστεί.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εντατικές έρευνες ώστε να εντοπίσουν το μαύρο βαν στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα σε στρατόπεδο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. 'Αγνωστοι, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ εναντίον του στρατοπέδου, χωρίς, ευτυχώς, να πετύχουν τον 40χρονο αρχιφύλακα που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία σκοπιάς.

Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 τα ξημερώματα. Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες χρησιμοποίησαν πιθανότατα αεροβόλο όπλο με το οποίο «βρήκαν» την περίφραξη του στρατοπέδου. Αμέσως μετά την πράξη τους ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή. Ο 40χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου