Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οι μάσκες έπεσαν! Σχέδιο Σόρος για μόνιμη παραμονή λάθρο στην Ελλάδα +Βίντεο


Ή αν θέλετε, χρηματοδότηση των ΜΚΟ στα φανερά πλέον... -Από κοντά και ο ΓΑΠ!

Ανακοίνωση-βόμβα για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος.

Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το "μέλλον της Ευρώπης", ο διάσημος κερδοσκόπος ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας.


Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη.

«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».

Η Ελλάδα, πρόσθεσε, είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε (λαθρο)μετανάστες που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες.

Έτσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός (λαθρο)μεταναστών που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος. (γι΄αυτό και το ελληνικό κράτος δεν θα πάρει μία)

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσουν πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή. (να ολοκληρωθεί δηλαδή το σχέδιο για μια πολυπολιτισμική Ελλάδα με τον εποικισμό εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών)

Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους. (δεν γίνεται αναφορά σε Έλληνες, παρά μόνο σε "ντόπιους", θα μπορεί δηλαδή να χρηματοδοτεί αβέρτα του εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοφανείς Αλβανούς, που θεωρούνται "ντόπιοι";)

Οι οργανώσεις αυτές πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση. (ναι βέβαια...)

«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης. (και αντί να την ελαφρύνουμε από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ας τις φορτώσουμε κι άλλους -μα άνθρωπέ μου αυτοί δεν θέλουνε να μείνουνε εδώ, θέλουνε προς τα πάνω να ανεβούνε. Αφού οι "μετανάστες" έρχονται απο τη Τουρκία γιατί ο κ.Soros δεν κάνει εκεί τα ιδρύματα αυτά και τις ΕΟΖ (...) αντί στην Ελλάδα, αφού εκεί θα στοιχίσουν και φτηνότερα και σε μίζες και σε εγκαταστάσεις; Aν γίνει αυτό, τότε οι παράνομοι μετανάστες κατά χιλιάδες θα επιστρέψουν στη Τουρκία και η Ελλάδα θα ανασάνει).

«Εκεί που είναι το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής, εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια», είπε. (άμα έχεις τόσο χρήμα δώστο στη Νορβηγία ή την Ουγγαρία να εγκατασταθούν εκεί οι λαθρομετανάστες σου -και στην τελική ποιον ρώτησε και τα σχεδιάζει όλα αυτά;)

«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου