Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ρατσιστική επίθεση στην Κόρινθο


Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου για να εντοπίσουν τους τέσσερις Αλβανούς ρατσιστές κακοποιούς που, οπλισμένοι με πιστόλια και «Καλάσνικοφ», απήγαγαν έναν 33χρονο κοσμηματοπώλη τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής!

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία σε μικρή απόσταση από το κοσμηματοπωλείο του και τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto. Άρπαξαν 700 ευρώ και το κινητό του και, αφού τον χτύπησαν με ρατσιστικό μίσος με τις λαβές των όπλων τους, απείλησαν να τον σκοτώσουν αν δεν τους αποκάλυπτε...
 πώς να ανοίξουν το κοσμηματοπωλείο για να αρπάξουν τα κοσμήματα!

Το θύμα τους έδωσε τα κλειδιά και τους εξήγησε πώς να ανοίξουν το ρολό ασφαλείας. Όμως, εκείνο… μπλόκαρε και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους! Με τον 33χρονο κοσμηματοπώλη στο αυτοκίνητο κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα και μόλις έφτασαν στον Κολωνό, τον πέταξαν δεμένο χειροπόδαρα στο δρόμο! Ένας περαστικός που τον βρήκε κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο και από εκεί στην Ασφάλεια όπου έδωσε κατάθεση.



Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου