Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτικό δελτίο ρατσιστικών επιθέσεων εις βάρος αλλοδαπών


Τα κρούσματα ρατσιστικής βίας κατά αλλοδαπών από την Χ.Α. αυξάνονται καθημερινά.

Ένας πακιστανός προπροχθές, έφαγε ληγμένα συκωτάκια από σκύλο, γαμήθηκε στο κόψιμο και βγήκε κι είπε στα κανάλια πως τον κυνηγούσε η Χ.Α και χέστηκε απ' το φόβο του!

Προχθές ένας νιγηριανός...
 έκλανε ασύστολα όλη το βράδυ λόγω της σούπας με λιαστές κάμπιες που είχε φάει και ο συμπατριώτης φίλος του που κοιμόταν δίπλα του, βγήκε έντρομος την άλλη μέρα στα κανάλια και είπε ότι τον πυροβολούσε με καλάσνικοφ η Χ.Α!!!

Χθες ένας αφγανός κυνηγούσε να φάει μια γάτα, αυτή τον γρατζούνισε στο μάτι και του ξέφυγε και έτσι ο αφγανός βγήκε επίσης στα κανάλια και είπε πως τον μαχαίρωσε στο μάτι η Χ.Α!

Σήμερα ένας μπαγκλαντεσιανός πουλούσε λουλούδια, βγήκε μια μέλισσα μέσα από τα λουλούδια, τον τσίμπησε και είπε έντρομος στα κανάλια, πως η μέλισσα φορούσε μαύρη μπλούζα και πως την έστειλε η Χ.Α για να τον τσιμπήσει!

Και τα ρατσιστικά χτυπήματα της ΧΑ εις βάρος μεταναστών όλο και αυξάνουν καθημερινά. Μα που θα πάει αυτό επιτέλους;  


Το έχουν μάθει καλά το παραμύθι

Τους σακατεύουν οι δικοί τους γιατί δεν τα βρίσκουν στο εμπόριο σάρκας και ναρκωτικών και μετά τους απειλούν πως αν πούνε πως είναι ομοεθνείς τους τότε θα τους σφάξουν την επόμενη φορά. Οπότε για να δικαιολογήσουν τα τραύματά τους, λένε πως τους επιτέθηκαν χρυσαυγίτες που είναι και της μόδας τώρα και εξυπηρετεί και το μπολσεβίκικο καθεστώς που επικρατεί εδώ και 38 χρόνια στην χώρα μας....


http://ygro-pyr.blogspot.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου