Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Άδενδρο Θεσσαλονίκης ~ Έκοψαν & έκλεβαν ολόκληρη μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ!


Εξιχνιάσθηκαν , ύστερα από οργανωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σχετικά με συστηματική αποκόλληση μεταλλικών τμημάτων από μεταλλική γέφυρα κυριότητας ΟΣΕ, στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης (Για να ακριβολογήσουμε πάντως, η γέφυρα είναι προς Σίνδο μεριά, αλλά αυτά γράφει η ιστοσελίδα της Αστυνομίας).

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (23-10-2012), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), τρείς γύφτοι(;), ένας...
 36χρονος άντρας και δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 40 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται 47χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, προέβαιναν σε συστηματική αποκόλληση μεταλλικών τμημάτων από μεταλλική γέφυρα κυριότητας ΟΣΕ, στην περιοχή του Άδενδρου. Κατασχέθηκαν τρία (3) ΙΧΕ αυτοκίνητα κι ένα (1) ΙΧΦ όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσα προσέγγισης και διαφυγής από τον τόπο διάπραξης κλοπών, καθώς και μία (1) φιάλη οξυγόνου, τρείς (3) φιάλες προπανίου, ένα (1) κομμάτι σίδερου, δύο (2) λάστιχα οξυγονοκόλλησης, ένα (1) διπλό συρματόσχοινο κι ένα (1) γαλλικό κλειδί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μάντρα περισυλλογής μετάλλων όπου εργάζεται ο 47χρονος συνεργός τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά κομμάτια της γέφυρας και πέντε (5) μπουλόνια στήριξης των σιδηροδρομικών γραμμών.

Επίσης, στην κατοχή της 36χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.












Χαλκηδόνα  ~ 100 Γύφτοι πετούσανε πέτρες σε αστυνομικούς

Περίπου 100 γύφτοι, έριξαν πέτρες σε περιπολικά και προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να αποσπάσουν από τους αστυνομικούς δύο συλληφθέντες με μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης μετά από τη σύλληψη ενός άντρα και μιας γυναίκας, και οι δύο 45 ετών, που κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν 13,6 γραμμάρια ηρωίνης, δύο συσκευασίες που περιείχαν 77,2 γραμμάρια κάνναβης, το ποσό των 156 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.








 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου