Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Apotheon ~ Ένα αρχαιοελληνικό video game +Βίντεο


Σαν βγαλμένο από αρχαιοελληνικό αμφορέα, το Apotheon ζωντανεύει την ελληνική μυθολογία με τα ξεχωριστής αισθητικής δισδιάστατα γραφικά του.

Το Apotheon είναι ένα επερχόμενο side-scrolling action-RPG βιντεοπαιχνίδι πλατφόρμας δυο διαστάσεων (2D) για PC που περιστρέφεται με ένα μαγικό τρόπο γύρω από την ελληνική μυθολογία.

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το...
 2013 από την Alientrap.

Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή (μεταφρασμένη από το επίσημο site του Apotheon) και δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με το gameplay. Θα συμφωνήσετε μαζί μας οτι φαίνεται αρκετά εθιστικό (μας θυμίζει αρκετά το Limbo) και αλήθεια, γιατί η παραγωγή του να μην είναι ελληνική;
Η Ήρα, βασίλισσα των Θεών του Ολύμπου, έχει ανατρέψει τον Δία και έχει πάρει το θρόνο του. Είναι σκληρή και αμείλικτη έναντι στους θνητούς και ξεκινάει μια αιματηρή εκστρατεία για να τους εξαφανίσει από προσώπου γης. Ως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, πρέπει να διασχίσεις τη χώρα των νεκρών, να διεισδύσεις στον Όλυμπο και να δώσεις ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη οργή των Θεών. Με το δόρυ, την ασπίδα και το ξίφος, θα μπεις κρυφά, θα συνωμοτήσεις, λεηλατήσεις και πολεμήσεις σληρά μέσα σε αντυπωσιακά αρχαιοελληνικά παλάτια και ναούς, αλλά και χθόνια βάθη, καθώς αναδύεσαι προς τη θεότητα. Μόνο αν ξηλώσεις σιγά σιγά τις δυνάμεις των παλιών θεών και πάρεις τον έλεγχο των στοιχείων της φύσης θα μπορέσει η ανθρωπότητα να επιζήσει της επερχόμενης ολοκληρωτικής καταστροφής.

Apotheon Preview Photos

Αρχαιοελληνικό 2D video game Apotheon
Αρχαιοελληνικό 2D video game Apotheon
Αρχαιοελληνικό 2D video game Apotheon
Αρχαιοελληνικό 2D video game Apotheon

 

 

Apotheon Gameplay:


viewz.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου