Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Διαδηλώσεις για τα ευρώ που τους κόβουνε, αλλά καμία για τις καθημερινές δολοφονίες & τους λαθρομετανάστες +Βίντεο


Έχουνε πάθει ανοσία οι Έλληνες στις δολοφονίες, τις κλοπές και τους βιασμούς και δεν κουνιέται φύλλο. Μέχρι να τους χτυπήσουνε και αυτούς την πόρτα οι εγκληματίες και οι καημένοι λαθρομετανάστες, κανένας δεν θα διαμαρτυρηθεί.

Πριν 10-15 χρόνια η είδηση μιας δολοφονίας για κλοπή λίγων ευρώ θα έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τώρα, μετά βίας γίνεται αντιληπτή. Όλη μέρα το μόνο που ακούμε είναι η τιμή της πατάτας...

Δολοφόνησαν 45χρονο περιπτερά πατέρα 2 μικρών παιδιών με σφαίρα στο κεφάλι. Χθες Αλβανοί στραγγάλισαν γιαγιά για 70 ευρώ και η λίστα δεν έχει τελειωμό:








Ληστές δολοφόνησαν περιπτερά

Νεκρός εντοπίστηκε από την αστυνομία περίπου στις 05.00 το πρωί ένας άνδρας 45 ετών μέσα σε περίπτερο στη λεωφόρο Αθηνών 368 στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι από αγνώστους, που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Πρόκειται για την τρίτη ληστεία με δολοφονία, μέσα σε ένα 24ωρο. Παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί στην Κορινθία και το Αιγάλεω.

Ο άτυχος άνδρας διέθετε συναγερμό συνδεδεμένο με το αστυνομικό τμήμα. Όταν ξαφνικά είδε μπροστά τους τους ληστές προσπάθησε να προστατευτεί ειδοποιώντας με τον συναγερμό την αστυνομία.

Δυστυχώς φαίνεται ότι η κίνηση αυτή εκνεύρισε τους ληστές που αντί να σπεύσουν να φύγουν σήκωσαν όπλο και κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα, όχι περισσότερα από 100 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του που έσπευσαν συντετριμμένοι στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας ο 54χρονος με τη σύζυγό του χρόνια τώρα δουλεύουν σκληρά, από 12 ώρες ο καθένας για να μένει πάντα ανοιχτό το περίπτερο και να μπορέσουν έτσι να αυξήσουν τα έσοδά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ο άτυχος άνδρας δούλευε πάντα τη νυχτερινή βάρδια για να μην κινδυνεύει η σύζυγός του. Είχε πάρει κάθε δυνατή προφύλαξη. Γνωρίζοντας πως τα περίπτερα είναι καθημερινός στόχος κάθε βράδυ κυριολεκτικά κλειδωνόταν μέσα στο περίπτερο, δυστυχώς, ούτε η κλειδαριές, ούτε ο συναγερμός ήταν αρκετά απέναντι στο όπλο των ληστών.

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι κυκλοφορούν αδίστακτοι ληστές. Οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα. Αυτή τη φορά στέρησαν τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, άφησαν ορφανά δύο κορίτσια.



«Βλέπουν» Αλβανούς πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένης

Με προσαγωγές υπόπτων μεταξύ των Αλβανών που κατοικούν ή κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαμιλίων Κορινθίας προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς που στραγγάλισαν ή έπνιξαν με μαξιλάρι την άτυχη 73χρονη μέσα στο σπίτι της.

Κι αυτό γιατί το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σκεπασμένο με ένα πάπλωμα, μια τακτική που συνηθίζουν από δεισιδαιμονία οι Αλβανοί όταν σκοτώνουν το θύμα τους ώστε να μην το αντικρίζουν! Ο θάνατος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ασφυκτικός και βίαιος και προκλήθηκε με απόφραξη των αναπνευστικών οδών''.

Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς οι δολοφόνοι αναστάτωσαν ολόκληρο το σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν πού έκρυβε τις οικονομίες της η άτυχη γυναίκα. Ως αυτή την ώρα, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί τι λείπει από το σπίτι του θύματος, που βρήκαν νεκρή οι συγγενείς της όταν ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.



Η ληστεία το πιθανό κίνητρο στη δολοφονία επιχειρηματία στο Αιγάλεω

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας του 52χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος με ηλεκτρικά είδη, το πρωί στο Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, γιατί – σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία – λείπει ένα τσαντάκι του θύματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι δράστες πλησίασαν τον 52χρονο, ο οποίος ήταν έξω από το αυτοκίνητο του, ένα ακριβό τζιπ, στη διασταύρωση Κουντουριώτου και Θηβών, με σκοπό να τον ληστέψουν, αλλά εκείνος πιθανόν αντέδρασε, γι' αυτό τον πυροβόλησαν με πιστόλι.

Ο καταστηματάρχης δέχτηκε τρεις σφαίρες, εκ των οποίων η μία στο κεφάλι. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο κάλυκες, που ερευνώνται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.




Αλβανίδα πωλούσε το θάνατο στο Ηράκλειο

Γυναίκα έμπορος του "λευκού θανάτου" έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου χθες το πρωί.

Η 41χρονη από την Αλβανία που συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , με 500 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία θα διοχέτευε στις "πιάτσες" του Ηρακλείου, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικού μετά και από συγκεκριμένες πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη τους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί γνώριζαν πως θα φθάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου με το πλοίο της γραμμής μια γυναίκα που θα μεταφέρει μεγάλες ποσότητες από το συγκεκριμένο "σκληρό" ναρκωτικό.

Για το λόγο αυτό έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την περιοχή γύρω από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Έτσι χθες και κατά την άφιξη του πλοίου εντόπισαν την 41χρονη την οποία συνέλαβαν και μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή της:

•Μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 500 γραμμαρίων και
•μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Η 41χρονη θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




Ληστές με σπαθί σκόρπισαν τον τρόμο σε πιτσαρία

Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλλαν σε μια πιτσαρία στην Κυπαρισσία το βράδυ της Τετάρτης και αμέσως έβγαλαν όπλο, ξίφος και ξύλινο ρόπαλο.

Πήραν χρήματα από το ταμείο, ενώ χτύπησαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και το μάγειρα του καταστήματος. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του ιδιοκτήτη, της μητέρας και άλλων συνεργατών του.

Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά 620 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγαν τρέχοντας από την πίσω πλευρά του καταστήματος όπου επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι.

 
 
Τον «έπιασαν» επ’ αυτοφώρω οι κάμερες να κλέβει!

Για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα έψαχνε στα δυο μαγαζιά που διέρρηξε μέσα σε λίγα λεπτά ένας αλλοδαπός που είχε απελαθεί πριν από τριάμισι χρόνια αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Όμως, πάνω στη βιασύνη του δεν πρόσεξε ότι στο ένα από αυτά… πόζαρε χωρίς να το ξέρει στην κάμερα ασφαλείας!
Με τη φωτογραφία του στα χέρια, οι αστυνομικοί του τμήματος Καρύστου δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον 35χρονο Αλβανό, που ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει το κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών ενός 37χρονου από το οποίο έκλεψε μια τηλεόραση και 700 ευρώ και το κατάστημα εμπορίας ελαστικών ενός 29χρονου από το οποίο πήρε μία οθόνη υπολογιστή και 400 ευρώ.

Στο σπίτι του, εκτός από την οθόνη που επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, βρέθηκαν ακόμη ένα laptop, δύο τηλεοράσεις plasma και 110 ευρώ κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει άλλες δυο διαρρήξεις που είχε κάνει στα μέσα Ιανουαρίου σε δύο εξοχικά στη θέση «Πηγάδι» Καρύστου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χαλκίδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές.

Με ύβρεις και κλωτσιές στους αστυνομικούς αντέδρασε μια 25χρονη Βουλγάρα, όταν επιχείρησαν να την συλλάβουν για την απόπειρα κλοπής του πορτοφολιού μια 43χρονης μέσα σε κατάστημα της Ξάνθης! Ωστόσο, παρά το ξύλο που έφαγαν, οι αστυνομικοί κατάφεραν να της φορέσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.



Ντου από γύφτους στη Θεσσαλονίκη για να αρπάξουν τα 5ευρα από τους ανήμπορους

Ένα έργο ζωής πραγματοποιεί για περισσότερα από δέκα χρόνια ο πάτερ Γεώργιος στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Ροτόντα δίνοντας χρήματα κάθε πρώτη του μηνός σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν μεγάλη ανάγκη και δυστυχώς αυξάνονται τα τελευταία χρόνια μετά την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα.

Πρόκειται για το συμβολικό στην ουσία ποσό των 5 ευρώ, ποσό σημαντικό όμως για κάποιους και που με πολύ κόπο συγκεντρώνει ο ιερέας με έσοδα που έχει από τα κεριά και από δωρεές επιχειρηματιών, απαλύνοντας τον πόνο οικονομικά εξουθενωμένων ανθρώπων.

Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την καλοσύνη του πατέρα Γεώργιου και τη σημερινή ημέρα (φωτό) όπου έδινε το ποσό, καθότι ήταν 1η Μαρτίου, ανάμεσα στα 300 περίπου άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το ναό για να παραλάβουν το ποσό, βρίσκονταν και άνθρωποι οι οποίοι πήγαν να κάνουν «πλιάτσικο». Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα αυτά τα χρόνια η διανομή του ποσού γινόταν ήσυχα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όμως τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν κάποιοι, κυρίως Ρομά, που αντιλήφθηκαν τη διανομή των χρημάτων και έκτοτε έξω από την εκκλησία παρατηρούνται ουρές ανθρώπων, δημιουργώντας το εύλογο ερώτημα για το αν το ποσό τελικά που διανέμεται πάει σε χέρια που το έχουν πραγματικά ανάγκη.



Σύλληψη πέντε λαθρομεταναστών για ληστείες και κλοπές

Χθες (29-2-2012) το πρωί συνελήφθησαν στη περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, πέντε (5) αλλοδαποί εκ των οποίων τέσσερις (4) υπήκοοι Μαρόκου και ένας (1) Ιράκ για ληστείες και κλοπές.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε κλοπές από αυτοκίνητα και ληστείες σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως εξακριβώθηκε κατά τον τελευταίο μήνα έχουν διαπράξει :

Δεκατρείς (13) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα , από τα οποία έχουν αφαιρέσει χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα, συσκευές ήχου και πλοήγησης καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Τέσσερις (4) ληστείες σε βάρος πεζών , από τους οποίους έχουν αφαιρέσει τσάντες και πορτοφόλια.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα που διατηρούσαν στην οδό Κολωνού βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, διαρρηκτικών εργαλείων και πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 40χρονου λαθρομετανάστη για κλοπές
 
Από το Τ.Α. Συντάγματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γεωργίας, για κλοπές κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Συντάγματος προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης διέπραττε κλοπές από αυτοκίνητα στη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως εξακριβώθηκε κατά το τελευταίο εξάμηνο έχει διαπράξει έξι (6) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από τα οποία έχει αφαιρέσει χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα, ενδύματα, συσκευές ήχου καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου