Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Επέστρεψε ο ρατσιστής δολοφόνος, αλλά...


Ευτυχώς λειτουργούν ακόμη (έστω κι ελάχιστα) κάποιες υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Είχε δολοφονήσει στα 18 του χρόνια μαζί με ακόμη έναν ρατσιστή Αλβανό τον Έλληνα και το έσκασε πίσω στην Αλβανία. Επιχείρησε χθες μετά από 6 χρόνια να μπει "κανονικά" από τα σύνορα και...

Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων:


Καταζητείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία σε βάρος ημεδαπού στα Ιωάννινα.

Χθες (03-03-2012) το βράδυ στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, κατά το διαβατηριακό έλεγχο στο Σημείο Εισόδου - Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, αδικήματα που διέπραξε από κοινού με ομοεθνή του στο Πέραμα Ιωαννίνων την 30-06-2006, σε βάρος ημεδαπού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



Ψηφίζουμε ΝΔ και αριστερά για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες ειδήσεις:

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για μεταφορά και κατοχή όπλων στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν χθες (03-03-2012) το απόγευμα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 25 ετών , σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί όπλων» και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα, στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ο 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας σάκος, που περιείχε:

Δύο αυτόματα πολεμικά τυφέκια (kalasnikof), με πέντε (5) γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 124 φυσίγγια

Ένα πιστόλι (tokaref), με γεμιστήρα και 54 φυσίγγια.

Από την έρευνα - προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος μετέφερε τα πολεμικά όπλα από κοινού με 25χρονο ομοεθνή του, ο οποίος, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση των συλληφθέντων.



Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, με σκοπό την εμπορία

Κατασχέθηκαν πάνω από (2) κιλά ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένα στο χώρο του κινητήρα του αυτοκινήτου που οδηγούσε

Συνελήφθη, σήμερα (02.03.2012) το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, συσκευασμένη σε δέματα και επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και βρέθηκαν στο φίλτρο αέρα του κινητήρα και στον εμπρόσθιο θόλο εσωτερικά του καπό τέσσερα (4) δέματα, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους δύο (2) κιλών και ογδόντα (80) γραμμαρίων.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά αυτών με χερσαίο μεταφορικό μέσο και κατοχή με σκοπό την εμπορία.

Κατασχέθηκαν η ποσότητα της ηρωίνης, το όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά της καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.



Πληρώνουμε τα γαμησιάτικα μεταξύ των λάθρο (να που πάνε τα λεφτά για την υγεία)
 
Τραυματισμός αλλοδαπού με αιχμηρό αντικείμενο στα Ιωάννινα.
 
Χθες (03-03-2012) το βράδυ, στα Ιωάννινα, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, τραυματίστηκε, με αιχμηρό αντικείμενο, στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο αλλοδαπός νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου