Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ρατσιστική επίθεση και στην Βέροια


Δύο ζώα λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με ρατσιστικό μίσος εναντίον ενός ανήμπορου 78χρονου Έλληνα και στη συνέχεια του "απαλλοτρίωσαν" τη σύνταξή του.

Δυο αλλοδαποί ακολουθούσαν επί ώρα το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ένας ηλικιωμένος που τον άκουσαν να λέει στο τηλέφωνο ότι μόλις είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα στην Βέροια και επέστρεφε στο σπίτι του με χρήματα, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν!


Οι δράστες ακολούθησαν με το χωρίς πινακίδες αυτοκίνητό τους τον 78χρονο στόχο τους και μόλις αποβιβάστηκε στο χωριό Λυκογιάννη της Βέροιας. Καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι του, τον πλησίασαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα μπροστά στα μάτια των έντρομων γειτόνων του! Οι φωνές των κατοίκων δεν πτόησαν τους δράστες, που άρπαξαν από την τσέπη του ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου τα 800 ευρώ που είχε σηκώσει από τον λογαριασμό του και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Οι δύο γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με δυο κουκουλοφόρους κακοποιούς οι οποίοι διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματός τους στην Εγλυκάδα της Πάτρας, δεν κατάφεραν να φέρουν αντίσταση. Οι δράστες τις απείλησαν με όπλο και άρχισαν να τις χτυπούν ζητώντας χρήματα, όμως μια σειρήνα περιπολικού που ακούστηκε να πλησιάζει τους έκανε να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να φύγουν τρέχοντας!

Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν στο σπίτι μια άδεια γεμιστήρα που προφανώς έπεσε από τους επίδοξους ληστές κατά την βιαστική διαφυγή τους και εστάλη στα εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα.

Π.Θ.










1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auto den legete ratsistiki epi8esi alla listeia....gia na leme ta pragmata me to onoma tous

Δημοσίευση σχολίου