Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η ιδεολογία της σάχλας αριστεράς στην tv ~ Κανάκης - Λαζόπουλος - Φίλοι του Μάο & του υμνητή των παιδόφιλων & των βιαστών + Βίντεο



Έχουμε σήμερα την Ελλάδα που μας αξίζει, τους πολιτικούς που μας αξίζουν, όπως έχουμε και την τηλεόραση που μας αξίζει:

Επειδή "Το είπε ο Μάο" (περι Μάο δες εδώ), έσπευσαν όλες οι κοπτοράπτριες (εκπομπές), να προβάλλουν τον κρατικοδίαιτο "καλλιτέχνη" που υμνεί βιαστές και παιδόφιλους:


Η γνωστή για το βίντεο αυτό, εκπομπή:




Φιλοξενεί τον γνωστό για το βίντεο αυτό, θολοκουλτουριάρη:





Κι επειδή ο άνω θολοκουλτουριάρης ανέφερε κάτι που είπε παρανοϊκός κομμουνιστής "Μάο", ξεχνάμε τα χασίσια και την κοπτοραπτική των βίντεο για τον "Μπουμπούκο" και...





Επίσης ξεχνάμε τα ανέκδοτα για κλανιές - γριές, την κοκαΐνη σε κότερα και...






Εδώ έχουμε διαφήμιση του "μπαμπά" από την κρατικοδίαιτη αριστεράντζα βουλευτή, Μάγια Τσόκλη, με τα λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων:






Παλαιότερο άρθρο, επειδή ΔΕΝ ξεχνάμε:

Σάλο έχει προκαλέσει ο Κώστας Τσόκλης με δηλώσεις που έκανε σε εκπομπή – αφιέρωμα που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τις οποίες ο Τσόκλης, προέβη σε δηλώσεις ενθαρρυντικές του βιασμού και της παιδοφιλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbeast.gr, δήλωσε ανίκανος να κατανοήσει για ποιο λόγο τιμωρείται ο βιαστής και όχι το θύμα (!) λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν».

Μάλιστα ο Τσόκλης αναρωτιέται γιατί η αστυνομία δεν συλλαμβάνει το θύμα που προκαλεί. «Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να επιτεθεί. Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;», συνέχισε τις σοκαριστικές του δηλώσεις ο καλλιτέχνης.

Ο Τσόκλης έκανε αυτές τις δηλώσεις το 2000 στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για μια έκθεση τέχνης.

Δυστυχώς για αυτόν η εκπομπή επανελήφθη φέτος τον Δεκαπενταύγουστο και προκάλεσε την οργή των οικολόγων πράσινων οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους ζητούν από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να παρέμβει για το ζήτημα και να καλέσει άμεσα σε απολογία τους υπευθύνους της κρατικής τηλεόρασης.

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή, ο Τσόκλης σχολιάζοντας τον πίνακά του, που εικονίζει ανήλικο παιδί, προέβη σε δηλώσεις που παραπέμπουν σε παιδοφιλία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πολλές φορές με ρωτήσανε τι σημαίνει αυτή η υπόθεση του παιδιού. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Νομίζω, πως θα ήταν ίσως ανέντιμο να εξηγήσουμε. Συμβαίνει ότι εμείς, είμαστε άνδρες μιας κάποιας ηλικίας και σημαίνει ότι υφιστάμεθα τη γοητεία του ξυπνήματος της νεότητος και θα θέλαμε να μετέχουμε σε αυτό και ξέρουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται, ξέρουμε ότι κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε. Για αυτό όμως η επιθυμία μας υπάρχει και παραμένει. Είναι ένας τρόπος λοιπόν, να αποδείξουμε και να εντείνουμε αυτό το αίσθημα της ενοχής που όλοι έχουμε μπροστά σε κάποια φαινόμενα και τη δειλία μας βέβαια, να ικανοποιήσουμε επιθυμίες που η ίδια η φύση επιβάλλει».


Extra: Το γενόσημο του Αλ Τσαντίρι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου