Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Οι μεγάλοι της Αναγέννησης ~ Λεονάρντο Ντα Βίντσι Επ.2Από την εξαιρετική σειρά ντοκυμαντέρ του BBC "Οι μεγάλοι της Αναγέννησης".

Η συγκεκριμένη τριλογία ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ιστορία του πιο επινοητικού μυαλού στην ανθρώπινη ιστορία, όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ πριν.

Ο καλλιτέχνης,ο επιστήμονας και ο μηχανικός Leonardo Da Vinci ήταν μία από τις μεγαλύτερες μορφές της Αναγέννησης και όμως ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γία αυτόν. Αυτό είναι το πορτρέτο μιας μεγαλοφυίας εξαιρετικής ποικιλομορφίας, που έζησε μια ζώη μεταβαλλόμενη από την επιτυχία στην αποτυχία.

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική γραφιστική και την εικονική πραγματικότητα, ο θεατής έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τα βήματα του Leonardo στην Ιταλία την περίοδο της Αναγέννησης. Η τριλογία, αναλύει επίσης τις αξιόλογες εφευρέσεις του,τις αναδημιούργει και τις εξετάζει. Ολα τα στοίχεια ενώνονται για να αποκαλύψουν τον πραγματικό Leonardo.
Ακόμη:
Οι μεγάλοι της Αναγέννησης ~ Λεονάρντο Ντα Βίντσι Επ.1
Μιχαήλ Άγγελος ~ Οι μεγάλοι της Αναγέννησης (1ο Βίντεο)
Μιχαήλ Άγγελος ~ Οι μεγάλοι της Αναγέννησης (2ο Βίντεο)
Κατεβάστε ~ Έργα του Leonardo Da Vinci

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου οφείλω να ομολογήσω πως έχεις το καλύτερο ελληνικό blog site.Συνέχισε έτσι!

*TESLA*

Κρασοπατήρ είπε...

KRASOBLOG και μετά το χάος...

Χιούμορ κάνω φυσικά. Δε νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό το συγκεκριμένο blog.

Μας κόβουν τα φτερά, τα πνευματικά δικαιωμάτα :/

Ανώνυμος είπε...

Από άποψη <> και περιεχομένου το λέω.

*TESLA*

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα ακόμη το ντοκυμανταίρ, αλλά ξέρεις κάτι; Ο νταΒίντσης στα νιάτα του (20-23 ετών) ήταν ...ταβερνιάρης! Χωρίς πλάκα! (Αν είναι πλήρες το ντοκυμανταίρ, πρέπει να το λέει μέσα αυτό.)
Είχε ανοίξει μία ταβέρνα με άλλους δύο φίλους του, και φτιάχνανε φαγητά με νέες γεύσεις. (Το μυαλό του νταΒίντση και να μην κάνει πειραματισμούς; Αδύνατον!)

Όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε πελάτες, είπε ότι οι Ιταλοί απο γεύση δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Κι έκλεισε το μαγαζί κι έφυγε.

Υγ: Περιττό να προσθέσουμε πως εκτιμούσε και το καλό κρασί! ;-)

Ανώνυμος είπε...

όπου < > βάλε μέσα τη λέξη δόμηση.Κρασί εφραίνει καρδίαν!

*TESLA*

Δημοσίευση σχολίου