Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέα ρατσιστική επίθεση στην Βοιωτία


Πακιστανοί πυροβολούν χωρίς έλεος

Όλο και πιο επικίνδυνοι γίνονται οι αλλοδαποί «κυνηγοί» μετάλλων που λυμαίνονται την Βοιωτία, αφού πλέον κυκλοφορούν με όπλα και δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ εναντίον αστυνομικών! Από το πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό που εκτυλίχθηκε στην Χαιρώνεια, οι Πακιστανοί δράστες...
 κατάφεραν να διαφύγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν τους αστυνομικούς.


Οι αστυνομικοί που έκαναν μπλόκο στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Ακόντιο και Προσήλιο, προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ένας από τους επιβάτες έβγαλε από το παράθυρο ένα όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών!

Ακολούθησε καταδίωξη και, σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Όμως, οι τέσσερις Πακιστανοί επιβάτες το εγκατέλειψαν και το έβαλαν στα πόδια τρέχοντας μέσα στα χωράφια της περιοχής. Πίσω τους, άφησαν δεκάδες μετασχηματιστές και καλώδια,τα οποία είχαν «ξηλώσει» από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής! Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον αναζητούν.


Extra:


Και λαθραίοι και οπλοφόροι στο Ρέθυμνο


Συνελήφθησαν και οδηγούνται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου πέντε Πακιστανοί ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, με τις κατηγορίες της κλοπής και της παράνομης παραμονής στη χώρα.


Πρόκειται, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, για τους δράστες ληστείας η οποία καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα από 25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, σύμφωνα με τον οποίο, ενώ απουσίαζε από το σπίτι του οι πέντε νεαροί μπήκαν μέσα και του αφαίρεσαν 1.275 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ρούχα αξίας 200 ευρώ.

Ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και των ΤΑΕ Μυλοποτάμου, οι νεαροί εντοπίστηκαν στο Πέραμα και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.



Αλβανός διέρρηξε το σπίτι Ιταλού στο Λουτράκι

Ό,τι βρήκε μπροστά του πρόλαβε να αρπάξει από το σπίτι στο οποίο εισέβαλε ο άγνωστος αρχικά διαρρήκτης, αλλά δεν άφησε και πολλά πίσω του εκτός από τα… αποτυπώματά του! Ο ιδιοκτήτης τον πρόλαβε, αλλά δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, πράγμα που έκαναν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί.

Ο αλλοδαπός τρύπωσε στην κατοικία ενός 32χρονου Ιταλού στο Λουτράκι, την ώρα που εκείνος έλειπε. Ψάχνοντας παντού, βρήκε έναν φορητό υπολογιστή και κοσμήματα τα οποία άρπαξε. Όμως, τη στιγμή που συνέχιζε τις έρευνες για να βρει τυχόν κρυμμένα χρήματα, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε και προσπάθησε να τον πιάσει. Εκείνος, ωστόσο, πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή.
Ο Ιταλός ειδοποίησε αμέσως το αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου ερεύνησαν το σπίτι και ανακάλυψαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη. Ο 34χρονος Αλβανός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, πριν προλάβει να «σκοτώσει» τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου