Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός 53χρονος στα επεισόδια στην Αθήνα

Κατέληξε στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού ο 53χρονος οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο οποίος χτυπήθηκε από πέτρες αναρχικών και κουκουλοφόρων στο Σύνταγμα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο μέσο των επεισοδίων μεταξύ των αναρχικών και των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και χτυπήθηκε με πέτρες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστά, μιας και ο άνδρας έπασχε από πρόβλημα στην καρδιά.

Eνημέρωση:

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και οικοδόμος στο επάγγελμα, Δημήτρης Κοτσαρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ευαγγελισμό.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι ο θάνατος του 53χρονου δεν επήλθε ως αποτέλεσμα χτυπημάτων ή κακώσεων, αλλά ότι ο διαδηλωτής υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος.

Παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε δεχτεί πέτρα στο κεφάλι.

Νωρίτερα την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος εκτυλίχθηκαν πρωτοφανούς σκληρότητας σκηνές, με ομάδα αναρχικών να επιτίθεται στα μέλη του ΠΑΜΕ με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, οι οποίες έπεσαν μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος!

Πληροφορίες από το σημείο των επεισοδίων έκαναν λόγο για δεκάδες τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο εν λόγω νοσοκομείο, Ηλία Σιώρα, οι τραυματίες είναι 30-40, οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν εγκαύματα, ενώ ένας εξ αυτών υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Πληροφορίες για έναν διαδηλωτή κλινικά νεκρό, δεν επιβεβαιώνονται.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περί ώρα 16:00 εντός του Ζαππείου άτομο πλησίασε Αξιωματικό αστυνομικής δύναμης και τον ενημέρωσε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και κάθισε σε παγκάκι που ήταν δίπλα στον Αξιωματικό. Στο σημείο προσήλθαν και άλλα τρία (3) άτομα που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ ο Αξιωματικός την 16.07 ώρα τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ. Περί ώρα 16:23 έφθασε στο σημείο σταθμός του ΕΚΑΒ με δίκυκλο και την 16:30 ώρα ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Από τις πρωινές ώρες της σήμερα μέχρι την 17:00΄ ώρα, δεν επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις επί της οδού Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Όθωνος και μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Όλγας καθώς και στην περιοχή του Ζαππείου όπου και δεν έγινε χρήση οποιουδήποτε χημικού ή άλλων μέσων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου