Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κατεβάστε ~ Πίνακες ζωγραφικής του... Χίτλερ!Πόσο διαφορετική θα ήταν η ιστορία και ο κόσμος εάν οι κριτικοί των έργων του Χίτλερ, δεν του έκοβαν τα φτερά για καριέρα ως καλλιτέχνη πριν γίνει πολιτικός...

Στη συλλογή υπάρχουν πίνακες ζωγραφικής και γκραβούρες που φιλοτέχνησε ο ίδιος. Τα αρχεία...
σε μορφή jpg & μικρή ανάλυση. Τη συλλογή την δίνω όπως την βρήκα, σε αρκετά αρχεία δεν φαίνεται η υπογραφή του Χίτλερ και δεν μπορώ να πιστοποιήσω εαν πράγματι πρόκειται για δικά του τα έργα.

Κατεβάστε τη συλλογή από εδώ.


*O Χίτλερ στα νεανικά του χρόνια ήθελε να γίνει ζωγράφος. Με τα χρήματα που κέρδιζε από τις πωλήσεις των καλλιτεχνικών δημιουργιών του, ξεπερνούσε τον αρχικό μισθό ενός δασκάλου.

Ωστόσο, ποτέ δεν θα λησμονήσει την απόρριψή του 2 φορές από την Ακαδημία της Βιέννης: Όταν ανήλθε στην εξουσία, εκδικήθηκε τους καθηγητές της, που τον είχαν απορρίψει, διώκοντάς τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς "Πόσο διαφορετική θα ήταν η ιστορία"; Ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο, η σημερινή Ευρώπη είναι αποτέλεσμα της νίκης των συμμάχων.

Κρασοπατήρ είπε...

Καριέρα ως καλλιτέχνης επιχείρησε να κάνει πριν γίνει πολιτικός. Μάλλον δεν το έκανα κατανοητό στην περιγραφή -θα το συμπληρώσω.

Δημοσίευση σχολίου