Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έφαγαν, ήπιαν και έδειραν τον εστιάτορα για να μην πληρώσουν!


Αλβανοί φυσικά...

Ένα καλό μεροκάματο ονειρευόταν ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στα Βραχνέικα της Πάτρας, όταν είδε τρεις πελάτες να παραγγέλνουν το ένα πιάτο πίσω από το άλλο. Όμως, δεν φανταζόταν τι τον περίμενε, αφού οι «πελάτες» τον έκαναν… ασήκωτο από το ξύλο και έφυγαν τρέχοντας, χωρίς φυσικά να πληρώσουν:



Οι τρεις άγνωστοι, που κατά τον εστιάτορα ήταν Αλβανοί, έφαγαν καλά και στη συνέχεια σηκώθηκαν από το τραπέζι και πλησίασαν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Εκείνος πίστεψε ότι ήθελαν να τον πληρώσουν χωρίς να υποψιαστεί την συνέχεια. Ξαφνικά, οι τρεις «πελάτες» όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα!

Όταν σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο, οι δράστες τον παράτησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Ο άτυχος επιχειρηματίας δεν μπορούσε ούτε καν να σηκωθεί για να αναζητήσει βοήθεια, πράγμα που έκανε ένας… Νιγηριανός ο οποίος μπήκε στο μαγαζί για να πουλήσει cd! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Extra:

Έκλεψε αυτοκίνητο ενός πρώην αστυνομικού, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές ένας 27χρονος Ουκρανός στην Ρόδο. Όμως, λίγες ώρες αφότου έφυγε από τα δικαστήρια, συνελήφθη και πάλι για διάρρηξη στο αυτοκίνητο ενός 60χρονου Γερμανού!


Ο… αδιόρθωτος αλλοδαπός έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξε από μέσα μία εργαλειοθήκη και τρία παντελόνια! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου που ερευνούσαν την υπόθεση, τον εντόπισαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον 60χρονο ιδιοκτήτη τους. Φυσικά, ο 27χρονος θα πάρει πάλι τον δρόμο για τον εισαγγελέα, που μάλλον θα το σκεφτεί πολύ να τον αφήσει ξανά ελεύθερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου