Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομικός... τσιλιαδόρος στους ληστές!


Ωρέ που πάμε ρεε...

Συνελήφθησαν, χθες (17-10-2011) το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 35, 35, 43 και 37 χρονών, διότι ως μέλη εγκληματικής ομάδας διέπρατταν ληστείες σε πολίτες στο δρόμο.

Ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος συμμετείχε ως τσιλιαδόρος, είναι Αστυφύλακας (ο 37χρονος) που υπηρετεί σε υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Αττικής:


Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν συγκροτήσει, πλέον του τριμήνου, σπείρα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι :

Προ επταημέρου (11-10-2011), στην Εκάλη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα ακινητοποίησαν 75χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπεζών.

Προ τετραημέρου (14-10-2011), στο Μοσχάτο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 66χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους βρέθηκαν :

Το χρηματικό ποσό των -7.895- ευρώ.
Ένα (1) περίστροφο.
Συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν, καθώς τα μπουφάν και τα κράνη που φορούσαν στη ληστεία της Εκάλης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου