Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Λαός τζάμπα μάγκας


@ Μαγκιά δεν είναι να γυρίζεις την πλάτη στην παρέλαση στους "επίσημους" κάνοντας την επανάστασή σου κι όταν αποφοιτήσεις να βάζεις τον μπαμπάκα, να ξημεροβραδιάζεται έξω από το γραφείο του βουλευτή, ζητώντας του να παρακάμψει το ΑΣΕΠ για να βολευτείς στο δημόσιο

@ Μπα; δεν σας θυμίζει τίποτε αυτό;


300 βουλευτές, επί 2-3 μέρες το μήνα, επί 11 μήνες, επί 20 χρόνια, μας κάνουν κάπου 300.000 εργάσιμες ημέρες βουλευτών στα γραφεία τους. Επί 20 άτομα την ημέρα που έβλεπαν, είναι κάπου 6.000.000 επισκέψεις. Τι νομίζετε ότι ήθελαν σε αυτές τις επισκέψεις οι Έλληνες; Να ενημερωθούν από τον βουλευτή τους για την πορεία των ευρωομολόγων;


@ Μαγκιά δεν είναι τσογλανάκο, να βανδαλίζεις το σχολείο σου, προκαλώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ, αναγκάζοντας το κράτος -όλους εμάς- να αγοράζει και να ξαναγοράζει τους ίδιους υπολογιστές, τα ίδια θρανία και τις ίδιες καρέκλες, που εσύ καις, για να κάνεις τη μαλακοεπανάστασή σου (χωρίς εσύ να χάνεις βέβαια ούτε ευρώ) !

@ Μαγκιά δεν είναι δασκαλάκο, να δουλεύεις 30 μέρες το χρόνο και τις υπόλοιπες να βγάζεις μαρξιστικά τσιτάτα για την ισότητα, εσύ ο τεμπελχανάς που από το Σεπτέμβρη ξεκινάς να τσιγλίζεις τα παιδιά να κάνουν κατάληψη.

@ Μαγκιά δεν είναι καθηγητάκο, να κάνεις ιδιαίτερα με 50 ευρώ την ώρα, να φοροδιαφεύγεις γονατίζοντας το κράτος και να κράζεις τους πολιτικούς
@ Μαγκιά δεν είναι λαμόγιο εφοριακέ, να ζητάς "δίκαιη κατανομή των βαρών", εσύ που εκβίζες τον τυροπιτά ότι άμα δε σου σκάσει το χιλιάρικο "θα του κλείσεις το μαγαζί".

@ Μαγκιά δεν είναι κηφήνα πανεπιστημιακέ, που διόρισες στη γραμματεία την γυναίκα σου, στην επιτροπή ερευνών την κουνιάδα σου, στο "τμήμα" την κουμπάρα της γυναίκας σου και στη "νησίδα" τη γκομενίτσα σου, να κάνεις βαθυστόχαστες αναλύσεις για την ανικανότητα των πολιτικών, εσύ που έβαλες χέρι σε όλα τα "ερευνητικά προγράμματα".

@ Μαγκιά δεν είναι να βρίζεις τους "ανίκανους πολιτικούς", εσύ μωρή ξανθιά κουράδα στο Ι.Κ.Α. που αν τολμούσε να σε ρωτήσει ένας πολίτης "συγνώμη που παίρνω ενημερότητα;", έβγαζες την αρβύλα και του την κοπανούσες στη μούρη λέγοντας "δεν βλέπεις ρε; μητρώο λέει εδώ!".

Άντε ρε λαμόγια, κηφήνες, τεμπελχανάδες, κάντε την αυτοκριτική σας κι αφήστε την κατασκευή ενόχων. Άντε ρε στις φωλιές σας.

Μαζί καταστρέψατε την Ελλάδα ! Κηφήνες ! Τεμπελχανάδες ! Βολεψάκηδες !

Νοιαστήκατε ποτέ για τον διπλανό σας;

Πηγή ~ taxalia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου