Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ρατσιστική επίθεση & ληστεία ανηλίκων στο Περιστέρι


Δεκατετράχρονος Αλβανός συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα ως ένας από τους δράστες ληστείας σε βάρος άλλων ανηλίκων στο Περιστέρι, ενώ μια ακόμα ληστεία σε ανήλικο σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Η ληστεία στο Περιστέρι έγινε στις 10.20 χθες το βράδυ, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 105. Δύο άτομα επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους ελληνικής υπηκοότητας, τους γρονθοκόπησαν άγρια και τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα:


Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο ΙΚΑ Περιστερίου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ύστερα από αναζητήσεις, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο Ίλιον, συνελήφθη ο 14χρονος υπήκοος Αλβανίας, που αναγνωρίστηκε ως ένας εκ των δραστών της ληστείας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στην οδό Φαναρίου 18 στη Νέα Σμύρνη, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από 17χρονο το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Μία ακόμα θρασύτατη ληστεία σε βάρος 24χρονης έγινε στις 2.15 τα ξημερώματα, στην οδό Θήρας 12 στη Γλυφάδα. Άγνωστος με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε την κοπέλα την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της, της αφαίρεσε το όχημα, με το οποίο διέφυγε και αναζητείται.


Κατ' επάγγελμα κλέφτης 19χρονος Αλβανός στο Ηράκλειο

Πέντε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων από καταστήματα στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκαν, χθες το πρωί, με έναν 19χρονο Αλβανό να "πρωταγωνιστεί" στις υποθέσεις.
Ο 19χρονος, όπως διαπιστώθηκε, τα τελευταία δύο χρόνια, διέρρηξε και έκλεψε γυμναστήριο, τη νύχτα της 27ης Απριλίου του 2011, έκλεψε στούντιο τατουάζ, τη νύχτα της 2ας Απριλίου, καφενείο στις 28 Μαρτίου, το Σύνδεσμο Κρητών Κλασικού Αθλητισμού το Μάρτιο του 2010 και για δεύτερη φορά το Νοέμβριο του 2010.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ άγνωστο παραμένει το πού διαμένει. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.



Συνελήφθη Αλβανός με φυτεία 700 δενδρύλλια κάνναβης

Ένας 29χρονος Αλβανός κακοποιός που κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, ήταν και ο "ιδιοκτήτης" φυτείας με 700 δενδρύλλια κάνναβης, η οποία είχε εντοπιστεί στα Χανιά πριν απο έναν χρόνο, μαζί με 332 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Μάλιστα, τότε ο Αλβανός είχε πυροβολήσει και κατα των αστυνομικών προκειμένου να διαφύγει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη τη Δευτέρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας Αλβανός, ηλικίας 29 ετών, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χανίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καλλιέργεια και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου