Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αμετανόητος τουρκολάγνος & βουλγαρολάγνος ο Τρεμόπουλος των "Οικολόγων Πράσινων" (Βίντεο)


Ο φαντασιόπληκτος Δημητράς είναι γνωστός για τις θέσεις του και έχει περάσει προ πολλού στη σφαίρα των ηρώων επιπέδου Μίκυ Μάους και Γκούφυ. Ωστόσο η υιοθέτηση των θέσεων αυτών από τους ακροαριστερούς φασίστες με οικολογικό μανδύα "Οικολόγους Πράσινους", φανερώνει τον πραγματικό τους ρόλο. 

Το βίντεο αυτό θα παίξει πολλές φορές μέχρι τις επόμενες εκλογές. Θα το βάζουμε συχνά, για να μη ξεχνιόμαστε...


Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδοκιμάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος έκλεισε το χαιρετισμό του με την ακόλουθη τοποθέτηση:


« … διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι’ αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν “ταμπού” στην Ελλάδα, τους Τούρκους και τους Μακεδόνες.»


 
http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1781.html

καβάντζα σε περίπτωση διαγραφής...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο υπάρχει στο δικτυακό κανάλι των Οικολόγων Πράσινων κι εκεί θα διαπιστωσετε ότι ο κ. Δημητράς ασκεί, από τη σκοπιά του, μια έμμεση κριτική προς τους Οικολόγους Πράσινους για τη στάση μας στα μειονοτικά θέματα, στην ενότητα ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, στην έναρξη του συνεδρίου μας, όπου είχαμε καλέσει δεκάδες ομιλητές εκτός του πολιτικού μας χώρου για να μας καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους και την κριτική τους για μας. Τους ακούσαμε όλους προσεκτικά και τους χειροκροτήσαμε όλους, όπως είχαμε κάνει νωρίτερα και για τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων.
Ο τίτλος του βίντεο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επιπρόσθετα η φράση στο συνοδευτικό κείμενο του βίντεο "επιδοκιμάζουν με ιδιαίτερη θέρμη" δεν αποδίδει το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε όσο και οι δεκάδες άλλοι ομιλητές εκπρόσωποι φορέων, ΜΚΟ, πανεπιστημιακοί, εκτός του πολιτικού μας χώρου, που είχαμε καλέσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στο πολιτικό σύστημα ενοχλούνται που τολμήσαμε να κάνουμε ανοικτό συνέδριο χωρίς να ρυθμίσουμε από πριν τι θα πουν οι ομιλητές.

Απο το γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Κρασοπατήρ είπε...

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

Δημοσίευση σχολίου