Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Διακόπηκε η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη! ~ Το τσίρκο των αριστεριστών σε όλο του το μεγαλείο (Βίντεο)


Δεν ξανάγινε! Αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Mε την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, "αγανακτισμένοι πασόκοι ψηφοφόροι", μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική και οπαδοί του Ηρακλή, έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο χώρο όπου θα περνούσαν τα οχήματα κια οι φαντάροι και δεν επιτρέπουν την έναρξη της παρέλασης.


Αποχώρησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από το χώρο από όπου θα παρακολουθούσε την στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, η οποία ματαιώθηκε εξαιτίας κινητοποιήσεων πολιτών.


"Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη," είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φανερά οργισμένος λίγο πριν αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για αμαύρωση της επετείου.

Οργισμένος για αυτήν την εξέλιξη ήταν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος επίσης αποχώρησε.

Έκρυθμη πάντως παραμένει η κατάσταση μέχρι αυτήν την ώρα στην παραλιακή λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης όπου στις 11 το πρωί επρόκειτο να ξεκινήσει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια η στρατιωτική παρέλαση.

Προτού ξεκινήσουν τα πεζοπόρα τμήματα, διαδηλωτές που φώναζαν συνθήματα εναντίον του πολιτικού κόσμου κατέλαβαν το οδόστρωμα και εμπόδισαν την έναρξη της παρέλασης, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήσαν παρούσες.H παρέλαση έγινε παραδίπλα...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου