Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μεθυσμένος μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητές του στον Βόλο



Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό ενός γυμνασιάρχη από 14χρονο μαθητή σε σχολείο της Πτολεμαΐδας, ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό βίας έρχεται να συνταράξει την εκπαιδευτική κοινότητα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο πρωταγωνιστής μαθητής που ξυλοκόπησε δυο (!) καθηγητές σε σχολείο του Βόλου ήταν… μεθυσμένος!

Ο νεαρός μαθητής που φοιτά σε...
 άλλο σχολείο της περιοχής, εισέβαλε εκτός εαυτού στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου και άρχισε να καταστρέφει ό,τι βρήκε μπροστά του βρίζοντας χυδαία μαθητές και εκπαιδευτικούς! Δυο καθηγητές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά ο μαινόμενος μαθητής τους έβγαλε… νοκ- άουτ δαγκώνοντας τον γυμναστή και γρονθοκοπώντας τον άλλο συνάδελφό του!

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, που ο άτυχος καθηγητής έπεσε στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου! Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, με την βοήθεια μαθητών και καθηγητών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον «νταή», ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με ανάλογους βανδαλισμούς. Η τοπική ΕΛΜΕ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει την τύχη του νεαρού, αλλά και για να βρει τρόπους να προστατευτούν οι καθηγητές και οι μαθητές από παρόμοια περιστατικά. Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου