Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Θρασύδειλη ρατσιστική επίθεση στην Ημαθία


Συνελήφθη την (05.07.2013) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένα ρατσιστικό ζώο, από Αλβανία ηλικίας 34 ετών, για δολοφονική ρατσιστική επίθεση μίσους και ληστεία σε βάρος 89χρονου Έλληνα. 

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεύτερου αλβανικού ζώου, ως συνεργός, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται. Ειδικότερα,...
στα Μονόσπιτα Ημαθίας την (05.07.2013) το μεσημέρι, ο προαναφερόμενος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, βρισκόμενοι ως μοναδικοί θαμώνες του καφενείου ιδιοκτησίας του 89χρονου Έλληνα, γρονθοκόπησαν με μίσος αυτόν στον αυχένα και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον προαναφερόμενο και να τον συλλάβουν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας. 

Ο συλληφθείς μαζί με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άγνωστου υπηκόου Αλβανίας που δε συνελήφθη και αναζητείται θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.




Συνελήφθη ένας 29χρονος ρατσιστής υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Θεσσαλονίκη
Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερο από (2) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη χθες (06.07.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας λαθρομετανάστης υπήκοος Αλβανίας 29 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, οργανώθηκε επιχείρηση και εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, να πουλάει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ενώ κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε χτυπώντας έναν αστυνομικό. 

Στην κατοχή του 29χρονου και σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (2.076) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ακόμη μια περίπτωση κλοπής από κατάστημα «σούπερ-μάρκετ» που είχε λάβει χώρα την (09-07-2012) στη Σκιάθο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της κλοπής είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος την (28-06-2013) είχε συλληφθεί μαζί με ακόμη δύο ομοεθνείς του για κλοπή από ταβέρνα στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο 24χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της (09-07-2012) διέρρηξε το κατάστημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6.350 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου