Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Δημόσιο φορέβερ ~ Αγράμματος προήχθει με πτυχίο... άλλης


Ευτυχώς, αυτός απολύθηκε...

Είκοσι χρόνια περίπου χρειάστηκαν για να μάθουν στο δήμο Νέας Σμύρνης ότι προϊστάμενος ευαίσθητου τομέα του δήμου δεν έχει τελειώσει το Λύκειο και είναι σχεδόν αγράμματος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της...
εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο αθεόφοβος δημοτικός υπάλληλος, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε για την περίπτωσή του, είχε πλαστογραφήσει απολυτήριο Λυκείου από τη Μυτιλήνη με στοιχεία γυναίκας, με την οποία το μοναδικό κοινό στοιχείο που έχουν είναι ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, που με την προσκόμιση απολυτηρίου το 1995 κατάφερε να πάρει και προαγωγή και να αναδειχθεί σε προϊστάμενο υπηρεσίας, αποδείχθηκε ότι επί 18 χρόνια κορόιδευε τους πάντες. Το απολυτήριο Λυκείου που κατέχει, σύμφωνα με τα έγγραφα-απάντηση του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης προς το δήμο, είναι πλαστό.

Μάλιστα, ο μοναδικός απόφοιτος της τάξης του 1981 με τα ίδια στοιχεία είναι μία γυναίκα. Σύμφωνα δε με τα ίδια έγγραφα, δεν φοίτησε ποτέ στο συγκεκριμένο σχολείο, άρα δεν έχει πάει ούτε καν Λύκειο, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει τελειώσει ακόμα και το Δημοτικό.

Παρά ταύτα, ο άνθρωπος αυτός κατάφερε με ένα πλαστό απολυτήριο να δουλεύει στη θέση κάποιου άλλου που ενδεχομένως θα είχε προσληφθεί τότε, το 1995, να έχει επιτύχει τη μονιμοποίησή του, αφού εργαζόταν με σύμβαση αορίστου χρόνου και φυσικά να έχει πάρει και προαγωγή.

Όταν αποκαλύφθηκαν τα πλαστά στοιχεία του εργαζομένου, πριν από έναν μήνα περίπου, αυτός αμέσως με απόφαση του δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη απολύθηκε.


Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως,ειναι πολλοι αυτοι που με ψεμματα καταφερνουν να ανεβουν στην ιεραρχια επαγγελματικα και να μην τους κουναει κανεις.υπαρχει αναπληρωτης διευθυντης οικονομικου σε δημοσια εταιρεια -με μοναδικο εφοδιο το απολυτηριο λυκειου και 18 χρονια προυπηρεσια -,υπαρχει αναπληρωτης διευθυντης τεχνικου στην ιδια δημοσια εταιρεια με πτυχίο ;μονοετους φοιτησης τεχνικης σχολης(δεν γνωριζουμε αν τελειωσε λυκειο)το οποιο χρησιμοποιησε για να μεταταγει σε ανωτερη κατηγορια ΤΕ.ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΕΤΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ,ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

Κρασοπατήρ είπε...

Και όλους αυτούς μέχρι τώρα τους πληρώνουμε εμείς.

Η λύση είναι μία: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ξανά φόρους.

Δημοσίευση σχολίου