Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γαμάτο σχόλιο για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση


Ενημέρωση, με ακόμη καλύτερο σχόλιο παρακάτω :)

Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% από την 1η Αυγούστου ανακοίνωσε μέσω μαγνητοσκοπημένης τηλεοπτικής του δήλωσης ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πρόκειται για μια πιλοτική εφαρμογή του μέτρου το οποίο θα ισχύσει έως την 31η Δεκεμβρίου προκειμένου στη συνέχεια να αξιολογηθούν οι επιπτώσεις του....


Και το σχόλιο:

Ο ανταγωνισμός στην εστίαση με τα συσσίτια, ρίχνει τις τιμές... Και μερικά ακόμη:

***Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και πανηγυρίζει... Αλαλαγμοί χαράς ακούγονται σε όλη τη χώρα... Ποιά φτώχεια; Ποιές αυτοκτονίες; Ποιά ανεργία; Ποιά καταβαράθρωση βιοτικού επιπέδου; Ποιά ανάλγητα χαράτσια; Ποιά καρατόμηση εργασιακών δικαιωμάτων; Ποιά διάλυση του κοινωνικού ιστού; Το μεγάλο βήμα προς την έξοδο από το τούνελ έγινε... Μειώθηκε ο ΦΠΑ στην εστίαση... Τι άλλο να ζητήσουμε από την φανταστική κυβέρνηση; Τώρα μπορούμε να αγοράζουμε το σουβλάκι ή την τυρόπιτα δέκα ολόκληρα λεπτά φθηνότερα... Επιτέλους θα ανασάνουμε οικονομικά... Μπράβο στον πρωθυπουργό που πέτυχε το ακατόρθωτο και έκανε τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη... Αύριο ξημερώνει μία καινούργια ημέρα για την Ελλάδα...


***Θέλουμε μείωση ΦΠΑ στα είδη του super market, όχι στα σουβλάκια. Εκτός αν ξέρεις κάποιον άνεργο που προτιμάει να τρώει έξω, πάρα να μαγειρεύει ... ***Το καλύτερο πάντως σχόλιο το έκανε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς:

Μεγάλη γκάφα έγινε κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού μηνύματος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπου ανακοίνωσε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός έκανε ένα σαρδάμ και διέκοψε το βίντεο, λέγοντας «πρέπει να το ξαναπώ». Την ώρα όμως που αποχωρούσε από το πλάνο ακούστηκε να λέει «Γαμώ το κεφάλι μου, μου ο μαλάκας»!

Πιθανότατα δόθηκε στον αέρα από τους υπευθύνους το αμοντάριστο βίντεο από το διάγγελμα χωρίς να ελεγχθεί προηγουμένως. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου