Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δίκη Marfin ~ Η βλακεία πρέπει να έχει και όρια...


Να ξέρετε λοιπόν συνέλληνες, ότι στο εξής, το ποινικό μας δίκαιο ξαναγράφεται και ζούμε ιστορικές στιγμές. Αν σε κάψουν οι αριστεροί αλήτες την ώρα που εργάζεσαι, η ευθύνη είναι δική σου που δεν είχες λάβει μέτρα πυροπροστασίας. 

Με άλλα λόγια, μιας και προτάθηκε η ενοχή 4 στελεχών του τραπεζικού καταστήματος για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας" είναι περιττό πλέον η αστυνομία και η δικαιοσύνη να ανακαλύψουν τους αληθινούς αυτουργούς, μιας και ήδη 4 εργαζόμενοι θα οδηγηθούν στη φυλακή για να πληρώσουν για τις ανθρωποκτονίες.

 

Αν απόψε κιόλας ένας αλήτης της ελληνικής αριστεράς επιτεθεί στο σπίτι σας και σας κάψει, εσείς θα ευθύνεστε για τα παιδιά σας, ή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματός σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι κατ' αναλογία η στοιχειοθέτηση της ενοχής σας, σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη για τη Μαρφίν σήμερα.

Και αν είστε δεξιοί ή πασόκοι, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι το σπίτι σας ήταν τελικά στόχος και να έχετε εκπαιδεύσει την οικογένειά σας σε ασκήσεις πυρασφάλειας.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΡΟΜΑΞΤΕ / ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ / ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ / ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ-ΦΩΤΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΩΝ.


Μιχαήλ Σερασκέρης

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η εισαγγελέας στη δίκη της marfin θεωρεί και αναγνωρίζει την τρομοκρατία ως φυσιολογική και ουσιαστικά επιβάλει στους καπιταλιστικούς στόχους των επαναστατών να εκπαιδεύουν τους εργαζόμενους σε ασκήσεις πυρασφάλειας. Η κομμουνιστική λοβοτομή σε όλο της το μεγαλείο.

Ƈ. Ɲ€OLƖƁ€ƦAL




Και η είδηση

Δίκη «Μαρφίν»: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά ο εισαγγελέας

Την ενοχή και των 4 κατηγορουμένων, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας, για την ανθρωποκτονία από αμέλεια των τριών εργαζομένων στον εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ τον Μάιο του 2010.

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την ενοχή και των τεσσάρων στελεχών της τράπεζας (διευθύντρια, υποδιευθύντρια και δύο υπεύθυνοι ασφαλείας) τόσο για τον θάνατο των τριών όσο και για σωματικές βλάβες σε βάρος άλλων εργαζομένων, γιατί όπως είπε, "μπορούσαν να προβλέψουν και να αποτρέψουν το αποτέλεσμα, αλλά εκείνοι δεν έλαβαν κανένα μέτρο πυροπροστασίας ή εκκένωσης του κτιρίου".

Η Εισαγγελέας μάλιστα τόνισε ότι οι κατηγορούμενοι “Ακόμη και την ύστατη στιγμή δεν εκκένωσαν το κατάστημα το οποίο ήταν γυμνό και απροστάτευτο. Έπρεπε να εκκενωθεί όπως εκκενώθηκαν άλλες τράπεζες στην περιοχή εκείνη την ημέρα".

Κατά την εισαγγελική λειτουργό, οι κατηγορούμενοι είχαν ρητή υποχρέωση να μεριμνήσουν για την πυρασφάλεια αλλά και να έχουν εκπαιδεύσει το προσωπικό, αφού το κατάστημα γινόταν συνεχώς στόχος εμπρησμών. Τόνισε επίσης ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν μερίμνησαν ώστε να καταρτιστεί μελέτη πυροπροστασίας και ούτε πήραν πιστοποιητικό ασφαλείας από την Πυροσβεστική.

Η δίκη συνεχίζεται.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου