Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Θρασύδειλη ρατσιστική επίθεση στην Κεφαλονιά


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη ελληνίδα στην Κεφαλονιά, όταν δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από έναν ρατσιστή λαθρομετανάστη, ο οποίος την χτύπησε με μίσος και πρωτοφανή αγριότητα και μετά άρπαξε και το πορτοφόλι της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο ρατσιστής λαθρο-Βούλγαρος είχε στήσει ενέδρα μέσα στο σκοτάδι σε έναν δρόμο στο Αργοστόλι και, όταν είδε την 79χρονη Ελληνίδα...
να κατευθύνεται προς το μέρος όπου ήταν κρυμμένος, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας και την έριξε στο έδαφος, ενώ η άτυχη γυναίκα αιμορραγούσε, άρπαξε το πορτοφόλι της και τράπηκε σε φυγή.

Η 79χρονη Ελληνίδα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχθηκε και την πτώση της στο έδαφος.

Όμως, ο 20χρονος ρατσιστής λαθρομετανάστης εντοπίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου