Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Έλληνες ήταν τα καθάρματα που λήστευαν ηλικιωμένους!

Τι έχουνε να πούνε τώρα όλα τα blog που κατηγορούνε τους φτωχούς μετανάστες ως εγκληματίες;

Ορίστε η σημερινή είδηση: Ενέδρες έξω απο τράπεζες έστηναv...

δύο 25χρονοι απο το Καζακστάν και τη Ρωσία και άρπαζαν τις τσάντες κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που έκαναν αναλήψεις χρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;






EXTRA:

Ληστές χτύπησαν με γαλλικό κλειδί τον Έλληνα πατέρα και χτυπούσαν μάνα και παιδιά για να σκάσουν...

Αποφασισμένοι για όλα και ιδιαίτερα «σκληροί» αποδείχθηκαν οι τρεις κακοποιοί που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο κατοικίες σε διαφορετικές περιοχές της Βοιωτίας. Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν αλλοδαποί, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους ενοίκους, ακόμη και γυναίκες προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους!


Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις κουκουλοφόροι κακοποιοί έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Mondeo από τον Ωρωπό και με αυτό κατευθύνθηκαν προς το Δήλεσι όπου διέρρηξαν ένα σπίτι πιάνοντας στον ύπνο το ζευγάρι των ενοίκων. Τους ξύπνησαν και τους απείλησαν με πιστόλια ζητώντας χρήματα. Όταν εκείνοι είπαν ότι δεν είχαν, τους χτύπησαν και άρπαξαν 140 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας και ένα κινητό.

Με το κλεμμένο ΙΧ πήγαν στη συνέχεια στην Τανάγρα, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα ενός άλλου σπιτιού. Όμως, ο ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο και επιτέθηκε στον κακοποιό προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. Εκείνος, όμως, τον χτύπησε με ένα γαλλικό κλειδί στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της συζύγου και της κόρης του που άρχισαν να καλούν απελπισμένα σε βοήθεια! Τότε οι κακοποιοί χτύπησαν τις δυο γυναίκες για να τις αναγκάσουν να σωπάσουν και τράπηκαν σε φυγή. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, κατάφεραν να ξεφύγουν.



Αλβανίδα μεγαλέμπορος ηρωίνης στο Ηράκλειο

Στημένη» στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου ήταν για ώρες μια νεαρή αλλοδαπή, λίγη ώρα αφ’ ότου έφτασε στην πόλη έχοντας στις αποσκευές της μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Η κοπέλα ήταν «βαποράκι» και θα παρέδιδε τα ναρκωτικά σε μεγαλεμπόρους της Κρήτης, αλλά στο ραντεβού πήγαν οι… αστυνομικοί!

Η 32χρονη Αλβανίδα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μόλις αφίχθη στο λιμάνι με το πλοίο της γραμμής και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την ακολούθησαν διακριτικά ως την πλατεία όπου έφτασε με ταξί, καθώς είχαν πληροφορίες για την μεταφορά μεγάλης ποσότητας «σκληρών» ναρκωτικών από μια γυναίκα. Οι αστυνομικοί περίμεναν να εμφανιστούν οι παραλήπτες του εμπορεύματος, αλλά προφανώς εκείνοι αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και δεν την πλησίασαν.


Έτσι, αποφάσισαν να την συλλάβουν και έκαναν έλεγχο στην τσάντα που είχε μαζί της. Μέσα, βρήκαν δύο νάιλον συσκευασίες με δυο κιλά και 31 γραμμάρια ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, το απόκομμα εισιτηρίου του πλοίου και 100 ευρώ. Η Αλβανίδα κρατάει ερμητικά κλειστό το στόμα της και αρνείται να αποκαλύψει σε ποιον θα παρέδιδε τα ναρκωτικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου