Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Αλβανοί μετανάστες κοπιάζουν & βοηθούν την Ελλάδα


Ένας ακόμη Αλβανός που κοπιάζει για το καλό της Ελλάδος. Οφείλει η πολιτεία να αναγνωρίσει τον μόχθο του και να του παράσχει άμεσα:

-Ελληνική υπηκοότητα.
-Σύνταξη 926,32 ευρώ το μήνα.
-Μετάλλιο τιμής για τον αγώνα του υπέρ της χώρας μας.
-Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.
-Επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών εφ' όρου ζωής.

Κουβαλούσε στα χέρια 51 κιλά χασίς!:

Ούτε προπόνηση στην άρση βαρών να έκανε ένας νεαρός Αλβανός έμπορος ναρκωτικών, που μετέφερε στους ώμους του ένα μεγάλο φορτίο χασίς, βάρους 51 κιλών! Σε μικρή απόσταση βρίσκονταν άλλοι δυο συμπατριώτες του, που όμως τον άφηναν να κουβαλάει το φορτίο χωρίς να τον βοηθούν!

Τα «βαποράκια» των αλβανικών καρτέλ αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους να περάσουν το εμπόρευμά τους κάτω από τη μύτη των Ελλήνων αστυνομικών που περιπολούν αδιάκοπα στην μεθόριο και εντοπίζουν τα φορτία χασίς το ένα μετά το άλλο! Αφού είδαν κι αποείδαν ότι οι μεταφορές με αυτοκίνητα δεν έχουν τύχη, αποφάσισαν να στείλουν την «πραμάτεια» τους με πεζούς μεταφορείς!

Και αυτή η απόπειρα, όμως, απέτυχε χάρη στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και τους άνδρες του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών που καραδοκούσαν στην περιοχή Κώτσικα Θεσπρωτίας. Ο 24χρονος "αρσιβαρίστας" από την Αλβανία έπεσε στα χέρια τους με δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 50 δέματα με συνολικά 51 κιλά και 520 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Οι δύο ομοεθνείς του που, όπως είπε ο ίδιος, υποτίθεται ότι τον βοηθούσαν στη μεταφορά των ναρκωτικών, τον άφησαν να τα βγάλει πέρα μόνος του και έσπευσαν να εξαφανιστούν!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου