Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τρόμος για τους ληστές με τα καλάσνικοφ


Τον αρχηγό της άγριας συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ φέρεται να γνωρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και πλέον το βάρος των ερευνών πέφτει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο Αλβανό, παλιό γνώριμο των αρχών ιδιαίτερα σκληρό και ικανό για όλα. Δίπλα του, βρίσκονται δύο ακόμη ομοεθνείς του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον αρχηγό και να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους…



Η συμμορία των Αλβανών φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δέκα επιθέσεις σε πολυτελείς κατοικίες της Αττικής, ειδικά στα βόρεια και νότια προάστια ενώ το χαρακτηριστικό τους είναι πως επιλέγουν ως στόχους οικογένειες και εισβάλλουν την ώρα που τα μέλη βρίσκονται μέσα.

Τελευταία επίθεση στη Γλυφάδα το ξημέρωμα της Τετάρτης. Ήταν λίγο πριν τις τέσσερις όταν μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών και αφού κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα τον άνδρα και τα παιδάκια ηλικίας 2 ετών, κακοποίησαν τη σύζυγο… Μάλιστα, δεν έδειξαν οίκτο και έλεος στις φωνές και τα κλάματα του θύματος και αφού άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολυτελή αντικείμενα επιβιβάστηκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας και χάθηκαν στο σκοτάδι…

Για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας η υπόθεση, αξιολογείται ως άκρως σοβαρή και για το λόγο αυτό έχει συσταθεί ειδική ομάδα που ασχολείται με το κυνήγι των κουκουλοφόρων ληστών με τα καλάσνικοφ. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι δέκα επιθέσεις της συμμορίας, ωστόσο κομβικό σημείο αποτελεί το βίντεο που τράβηξαν κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος στη Γλυφάδα και στο οποίο φέρονται καθαρά η φιγούρα και τα χαρακτηριστικά του αρχηγού της ομάδας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 2 Η 3ΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ,Η ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟ.ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ.ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου