Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το Krasoblog προσφέρει αφιλοκερδώς ένα χωράφι του για να ξεβρακωθεί το παρτάλι


Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας Ιρλανδός αγρότης έδιωξε κλωτσηδόν από το χωράφι του το παρτάλι της show biz με τα γελοία "τραγούδια" και τις άναρθρες κραυγές που βγάζει σε αυτά και σχεδόν έχει θεοποιηθεί από τους λάτρεις των σαβουροήχων.

Φούντωσε ο γεωργός όταν είδε την προκλητική Rihanna ημίγυμνη μέσα στο χωράφι του! Οι κινήσεις της "sexy τραγουδίστριας" από...Barbados ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι του 61χρονου αγρότη Alan Graham, με αποτέλεσμα να τραβήξει απότομα το χειρόφρενο από το τρακτέρ του φωνάζοντας: «Πάρτε την έξω από το χωράφι μου!».


Ο κ. Graham μόλις είδε τη Rihanna να στέκεται στη μέση του χωραφιού του, χαϊδεύοντας το στήθος της με προκλητικές κινήσεις, όχι μόνο είχε αντιρρήσεις ως προς το προκλητικό θέαμα που πρόσφερε η τραγουδίστρια, αλλά ζήτησε να σταματήσει αμέσως η μαγνητοσκόπηση του νέου της video clip, κρίνοντάς το αυστηρώς ακατάλληλo μέχρι και για τα... χωράφια!

Ο κ. Graham, ο οποίος κατέχει το 60 στρεμμάτων χωράφι στο Clandeboye έξω από Bangor στη Βόρεια Ιρλανδία, πρόσθεσε: «Κατάλαβα πως είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν ήταν αποδεκτό από μένα... Η συμπεριφορά της ήταν εντελώς ακατάλληλη και ζήτησα από το κινηματογραφικό συνεργείο να σταματήσει. Εάν κάποιος θέλει να δανειστεί, ακόμη και για λίγο οτιδήποτε που με αφορά και κρίνω ότι είναι ακατάλληλο για μένα, τότε λέω “Φτάνει πια! Δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό!”. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ακουστά ποια ήταν η Rihanna μέχρι που κάποιος μου τηλεφώνησε ζητώντας να χρησιμοποιήσει τη γη μου μια μεγάλη star. Εγώ όμως είμαι λίγο αγράμματος γι' αυτά τα θέματα!!!». 

Όσο για την "εξωτική" Rihanna... όσο κι να προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έκανε, μπροστά στη θέα του έξαλλου γεωργού, τι να κάνει... τα μάζεψε άρον άρον κι έφυγε!!!

Δέχονται τέτοια πλύση εγκεφάλου τα πιτσιρίκια, που μέχρι και πούλμαν βάλανε για να πάνε να την δούνε!

Εδώ ένα σαβουροκομμάτι της


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου