Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ρατσιστικές επιθέσεις της ημέρας + Λάθρο-news today

Αλβανοί μαχαίρωσαν & λήστεψαν ηλικιωμένη στην Κρήτη
Σύριος βίασε την κόρη της συντρόφου του
Κατασχέσεις μαϊμού και συλλήψεις "σεντονάτων" στη Θεσσαλονίκη
"Νόμιμοι" Αλβανοί λήστεψαν Έλληνα στην Χίο
+223% σε συλλήψεις -βουλιάζει η Αλεξανδρούπολη από λαθρομετανάστες
Αλβανοί έκλεβαν… on camera στη Φθιώτιδα
Βούλγαροι ληστέψανε ηλικιωμένη στις Σέρρες
Γύφτοι έκλεβαν συνεχώς ηλικιωμένους στην Ήπειρο
Βουλγάρα προσφέρει πολυπολιτισμό στην Κορινθία
Σύλληψη για ναρκωτικά στην Έδεσσα
Ρουμάνοι κλέφτες στην Αργολίδα
Αλβανοί ρημάζουν μέχρι και τα χωράφια στην Άρτα
Βούλγαροι απαλλοτριώνουν την Βοιωτία
Αλβανοί λάθρο έσκισαν ελληνική σημαία στην Ηλεία - συνελήφθη το ένα κάθαρμα


Αλβανοί μαχαίρωσαν & λήστεψαν ηλικιωμένη στην Κρήτη

Εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, η άνανδρη ληστεία εις βάρος 60χρονης γυναίκας, που σημειώθηκε την Παρασκευή.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Χερσόνησο, καθώς η ανυποψίαστη 60χρονη γυρνούσε στο σπίτι της μαζί με τον γιό της, έχοντας μαζί τους 12.000 ευρώ, τα οποία ήταν οι εισπράξεις από το σούπερ μάρκετ που διατηρούν.

Ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά τους δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και απειλώντας τους με μαχαίρι και μεταλλικό λοστό, απαίτησαν να τους παραδώσει την τσάντα που περιείχε τα κέρδη των κόπων τους, κάτι το οποίο η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.

Η 60χρονη αντέδρασε και τότε ο ένας από τους δύο αδίστακτους ληστές την μαχαίρωσε στο αριστερό της χέρι και στην δεξιά μασχάλη και αφού της απέσπασε την τσάντα, τράπηκε σε φυγή παρέα με τον έτερο δράστη προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη και οι δύο ληστές ταυτοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης των αστυνομικών αρχών, στα πρόσωπα δύο Αλβανών, ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα.

Ο 23χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ ο 31χρονος αναζητείται ακόμη, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.



Σύριος βίασε την κόρη της συντρόφου του!

Την κόρη της συντρόφου του βίασε ένας 25χρονος από τη Συρία, στα Χανιά. Ο άνδρας συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, για το βιασμό της 17χρονης κόρης της 37χρονης Πολωνέζας φίλης του.

Ο 25χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, την απέδωσε, όμως, σε ... έρωτα! Ο 25χρονος υποστήριξε ότι είχε ερωτευτεί το κορίτσι, ενώ όπως υποστήριξε, είχε πολλές φορές ζητήσει από την 37χρονη σύντροφό του, να απομακρύνει τη 17χρονη από το σπίτι στο οποίο έμεναν όλοι μαζί, γιατί ... δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του.


Κατασχέσεις μαϊμού και συλλήψεις "σεντονάτων" στη Θεσσαλονίκη

Σε νέες κατασχέσεις και καταστροφή λαθραίων προϊόντων που διέθεταν στα «σεντόνια» τους παράνομοι μαύροι μικροπωλητές, στο κέντρο της πόλης, προχώρησε ύστερα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της εκστρατείας του δήμου Θεσσαλονίκης για την πάταξη του παρεμπορίου.


Συγκεκριμένα, μικτό κλιμάκιο ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, διενήργησε χτες, στις 6.30 το πρωί, αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις οδούς Καρμπολά και Τοσίτσα (περιοχή Ρωμαϊκής Αγοράς) και στην πλατεία Αριστοτέλους. Συνολικά έγιναν 33 κατασχέσεις σε βάρος παράνομων μικροπωλητών και 22 προσαγωγές αλλοδαπών για την εξακρίβωση των στοιχείων τους και των αδειών παραμονής τους.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα παραλήφθηκαν και καταστράφηκαν άμεσα στο σπαστήρα του δήμου. «Οι έλεγχοι οι οποίοι έγιναν σήμερα, όπως και οι προηγούμενοι και αυτοί που θα ακολουθήσουν, έχουν ως ζητούμενο την αποκατάσταση της εικόνας σε γειτονιές του ιστορικού κέντρου και σε άλλες περιοχές της πόλης μας, οι οποίες δυστυχώς αλώνονται και αλλοιώνονται από την εμφάνιση παραβατικών συμπεριφορών», ανέφερε η επικεφαλής της επιχείρησης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.



"Νόμιμοι" Αλβανοί λήστεψαν Έλληνα στην Χίο

Εξιχνιάσθηκε, πρωινές ώρες της 17-09-2011, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση κλοπής, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα της Χίου.

Από την προανάκριση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι δράστες της παραπάνω κλοπής, είναι 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 28 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-09-2011, από κοινού οι τρεις παραπάνω αλλοδαποί, εισήλθαν σε γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης του 36χρονου, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα της Χίου, παραβιάζοντας με λοστό την πόρτα της εισόδου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας « Frachi », ιδιοκτησίας του. (Σχετ: Το από 16-09-2011 Δελτίο Τύπου.)

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν σε κοίτη ρέματος, παραπλεύρως της Επαρχιακής Οδού Βερβεράτου – Ζυφια Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχώρων Χίου και κατασχέθηκαν, ως μέσα τέλεσης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης, τα κάτωθι αντικείμενα:

Δύο (2) σιδηρολοστοί μαύρου χρώματος.
Δύο (2) ζεύγη υφασμάτινων γαντιών.
Δύο (2) αυτοσχέδιες κουκούλες προσώπου, χρώματος πράσινο «παραλλαγής».
Επίσης στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Παρά τις συνεχείς έρευνες, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατός, ο εντοπισμός του κλαπέντος κυνηγετικού όπλου.
Οι 3 αλλοδαποί διαμένουν νόμιμα στη Χώρα.



+223% σε συλλήψεις -βουλιάζει η Αλεξανδρούπολη από λαθρομετανάστες

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στον Έβρο, όπου οι συλλήψεις λαθρομεταναστών «χτυπάνε κόκκινο», ενώ τα κρατητήρια των τμημάτων «βουλιάζουν» από τους αλλοδαπούς, που καταφτάνουν καθημερινά κατά δεκάδες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου η αύξηση στις συλλήψεις το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 φτάνει το 222,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Παράλληλα, παρατηρείται ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου είναι η μόνη περιοχή της χώρας όπου υπάρχει αύξηση στις συλλήψεις λαθρομεταναστών, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες παραμεθόριες περιοχές οι δείκτες είναι αρνητικοί, με τη μείωση μάλιστα σε κάποιες από αυτές να ξεπερνάει και το 90%.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου συνελήφθησαν το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 συνολικά 28.492 λαθρομετανάστες αντί για 24.299 συλλήψεις το ίδιο διάστημα του 2010, δηλαδή παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 17,26%.

Η μεγαλύτερη πύλη εισόδου λαθρομεταναστών φαίνεται πως παραμένει ο Έβρος και συγκεκριμένα η περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, όπου φέτος καταγράφηκε αύξηση συλλήψεων της τάξης του 222,85%. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το διάστημα Ιανουάριος - Αύγουστος 14.609 λαθρομετανάστες, ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι οι συλλήψεις ήταν μόλις 4.525.

Τα ημίμετρα που έχει λάβει η Πολιτεία στην περιοχή αποδεικνύεται ότι δεν επαρκούν, ενώ και η κατασκευή του φράχτη παραμένει στα χαρτιά, αφού μόλις που προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός, ενώ οι εργασίες θα έπρεπε να είχαν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, το τελευταίο διάστημα, που έχει πέσει η στάθμη του Έβρου, οι αλλοδαποί περνάνε το ποτάμι περπατώντας χωρίς να νοιάζονται για τις περιπόλους, τη δύναμη της Frontex ή τα εκπαιδευμένα σκυλιά.



Αλβανοί έκλεβαν… on camera στη Φθιώτιδα

Μια σειρά από διαρρήξεις που έγιναν την ίδια νύχτα σε σπίτια στην περιοχές της Πελασγίας Φθιώτιδας, ίσως εξιχνιαστεί χάρη στην απροσεξία και την υπερβολική… σιγουριά των δραστών που δεν παρατήρησαν ότι κατά τη διάρκεια της «δουλειάς» τους παρακολουθούσε το άγρυπνο «μάτι» μιας… κάμερας!

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 21 χρόνων αποτυπώθηκαν καθαρά στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός ξενώνα της περιοχής τον οποίο είχαν διαρρήξει και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και συσκευές. Το ότι δεν είχαν φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους, διευκόλυνε τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας να τους αναζητήσουν έχοντας στα χέρια τους… πεντακάθαρες φωτογραφίες!
Οι δράστες που… πόζαραν στον φακό της κάμερας χωρίς να το γνωρίζουν, βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και τα τελευταία τρία χρόνια κατοικούσαν στις Ράχες Φθιώτιδας. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στην κεντρική πλατεία της Πελασγίας και τους συνέλαβαν, ενώ τώρα ανακρίνονται για να αποκαλύψουν πόσες διαρρήξεις έχουν διαπράξει από τις πολλές που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας.



Βούλγαροι ληστέψανε ηλικιωμένη στις Σέρρες

Συνελήφθησαν στο Γαζώρο Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 39, 32 και 29 ετών, διότι αφαίρεσαν από κοινού από την ταμειακή μηχανή καταστήματος "μίνι μάρκετ" 63χρονης το χρηματικό ποσό (200) € και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν εκτεταμένων αναζητήσεων, οι δράστες εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίστηκαν από την παθούσα, ενώ σε έρευνα του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι 22 εκατοστών με μήκος λάμας 12 εκατοστών.



Γύφτοι έκλεβαν συνεχώς ηλικιωμένους στην Ήπειρο

Τέλος στην δράση μιας συμμορίας γύφτων που κατάφερνε να αρπάζει τις οικονομίες ανυποψίαστων ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου με τη μέθοδο της απασχόλησης, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ιωαννίνων συλλαμβάνοντας τέσσερα από τα πέντε μέλη της 35χρονο μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο αγόρι!

Με αρχηγό έναν ο οποίος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται, οι τέσσερις δράστες ηλικίας 27, 19, 20 και… 14 χρόνων είχαν καταφέρει να τρυπώσουν σε συνολικά οκτώ σπίτια στα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, αποσπώντας την προσοχή των ηλικιωμένων ιδιοκτητών τους. Όμως, η τελευταία τους κλοπή, αν και πέτυχε, στάθηκε μοιραία γι’ αυτούς.
Η 80χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στην Πεδινή Ιωαννίνων είχαν μπει απασχολώντας την, κατάλαβε γρήγορα ότι το κομπόδεμά της ύψους 3.000 ευρώ είχε κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας σαφή περιγραφή των υπόπτων. Οι δράστες εντοπίστηκαν στα Γιάννινα, συνελήφθησαν, ομολόγησαν τις οκτώ κλοπές από σπίτια γερόντων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Όμως, η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι έχουν εμπλακεί και σε πολλές άλλες κλοπές.


Βουλγάρα προσφέρει πολυπολιτισμό στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (18-9-2011) το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, μία (1) 22χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή.


Ειδικότερα, η 22χρονη μαζί με άλλους δύο, την (18-9-2011) το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, αφού έθραυσε παράθυρο οχήματος ιδιοκτησίας 48χρονου, αφαίρεσαν τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, η 22χρονη συνελήφθη, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα.

Η 22χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήματα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.






Σύλληψη για ναρκωτικά στην Έδεσσα

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, συνελήφθησαν χθες (18-09-2011) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 34 ετών και ένας ημεδαπός 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, στην Έδεσσα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι άτομα κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πέτυχαν τη σύλληψη δύο ατόμων στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(6) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους (7.951) γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό (550) € και
(3) κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, από τους αστυνομικούς αναζητείται ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ο οποίος διέφυγε της σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


Ρουμάνοι κλέφτες στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (18-9-2011) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, δύο (2) 21χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, για κλοπή τροχοφόρου και πλαστογραφία.


Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, εντόπισαν τους 21χρονους αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 41χρονου, την οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα το μεσημέρι, από το Άργος Αργολίδας.

Οι 21χρονοι συνελήφθησαν, ενώ η ανωτέρω μοτοσικλέτα, στην οποία είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.




Αλβανοί ρημάζουν μέχρι και τα χωράφια στην Άρτα

Συνελήφθησαν σήμερα (19-09-2011) πρώτες πρωϊνές ώρες στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κτήμα καλλιέργειας ακτινιδίων σε αγροτική περιοχή της Άρτας ποσότητα διακοσίων πέντε (205) κιλών ακτινιδίων, τα οποία και μετέφεραν, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 26χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Βούλγαροι απαλλοτριώνουν την Βοιωτία

Συνελήφθησαν χθές (18-09-2011) το απόγευμα, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β΄Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας,, τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας, 22, 19, 18, και 16 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, την 17:50 ώρα της 18-09-2011 οι αστυνομικοί, εντόπισαν να κινείται ύποπτα επί της Επαρχιακής Οδού Θηβών-Λιβαδειάς, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να το ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν:

δύο (2) βαριοπούλες
ένας (1) μεγάλος κόφτης μετάλλων
ένα (1) σκεπάρνι με μακριά ξύλινη λαβή
δύο (2) σιδηροπρίονα
πέντε (5) μεταλλικοί σκελετοί από πινακίδες οδικής σήμανσης

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω μεταλλικοί σκελετοί προέρχονται από πινακίδες οδικής σήμανσης, κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς (13 Χ/Θ έως 15 Χ/Θ) και είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τους δράστες, στα Βάγια Βοιωτίας.
Το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.
Ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.



Αλβανοί έσκισαν ελληνική σημαία στην Ηλεία

Σε μια προκλητική ενέργεια προχώρησαν Αλβανοί στο Νεοχώρι Κυλλήνης στην Ηλεία, σκίζοντας ελληνική σημαία στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.

Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό τμήμα Λεχαινών.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Ενημέρωση πριν λίγο: Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βαρθολομιό Ηλείας, από αστυνομικούς της Α.Δ. Ηλείας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, μαζί με άλλους δυο (2) ομοεθνείς του που αναζητούνται, προκάλεσαν, χθες, νωρίς το πρωί, στο Νεοχώρι Κυλλήνης, φθορές σε ελληνική σημαία. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αστυνομικές Αρχές χθες το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, οι τρεις (3) αλλοδαποί, ευρισκόμενοι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην πλατεία του χωριού Νεοχώρι Κυλλήνης (17.09.11), κατέβασαν από τον υπάρχοντα ιστό την ελληνική σημαία και της προκάλεσαν φθορές.

Αναζητηθέντες οι τρεις (3) αλλοδαποί με βάση τις περιγραφές, εντοπίσθηκε ο 22χρονος στο Βορθολομιό και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο (2) αλλοδαποί ακόμη αναζητούνται.

Όπως προκύπτει, ο 22χρονος συλληφθείς βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για «προσβολή των συμβόλων του Κράτους».
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λεχαινών


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκίστε του τον κώλο του πουτανσς γιού που εσκισε την σημαία. Κριμα που δεν είμουν μπροστά εκεί όταν το κάνανε να πάρω ένα σφυρί να τους λιάνιζα τα κρανία τους. Γαμώ την Αλβανία σας γαμώ πουτάνοσπέρματα τουρκόσποροι

Ανώνυμος είπε...

gamo tin alvaniaaaaaaaaaaaa poutanogenimataaaaaaaa

Δημοσίευση σχολίου