Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στο Ισραήλ





Μετά από τις απειλές του Τούρκου, την απέλαση του πρέσβη και αυτήν την είδηση, γίνεται να μην πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό;

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, ύστερα από πρόσκληση του Iσραηλινού υπουργού 'Αμυνας Εχούντ Μπαράκ, από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2011, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης.:


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μπεγλίτης θα γίνει δεκτός από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σίμον Πέρες, τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ θα έχει κατ'Α ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών 'Αβιντγκορ Λίμπερμαν.
Στις συνομιλίες με τον κ. Μπαράκ, θα εξεταστούν οι διμερείς σχέσεις στους τομείς της στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας και θα υπογραφεί από τους δύο Υπουργούς σχετικό Επιχειρησιακό Μνημόνιο.

Ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Υπουργό Πολιτικής 'Αμυνας Ματάν Βιλνάι και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας, Αντιστράτηγο Μπένι Γκαντζ.

Ο κ. Μπεγλίτης θα επισκεφθεί, τέλος, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ. κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου