Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Γαλλία δείχνει το δρόμο ~ Χρυσή Αυγή τελικά πόσο;


Αρχικά θεώρησα ότι κάποιος με πειραγμένες ip, επιχείρησε να αλλάξει προς όφελος της Χρυσής Αυγής τα ποσοστά στην ψηφοφορία που έχω στο blog.

Όμως σε σύγκριση και με άλλα blogs ή ιστοσελίδες εφημερίδων, είναι εμφανές πλέον ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική και το βράδυ της 6ης Μαΐου μπορεί να τη δούμε με 7-8 ίσως και πάνω από 10%! Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές πριν 2μιση χρόνια, είχε μόλις 0,29%!

Εάν έλειπαν οι χαιρετισμοί του Ήλιου, οι μαίανδροι που παραπέμπουν αλλού (για να μην κοροϊδευόμαστε) και οι πορείες με πυρσούς που θυμίζουν Νυρεμβέργη, η Χρυσή Αυγή...
 θα χτυπούσε 20άρια...


Το 18% που κέρδισε η αντίστοιχης ιδεολογίας (αλλά με διαφορετικό "marketing") Μαρίν Λε Πεν, στις εκλογές της Γαλλίας, είναι ένα ισχυρό μήνυμα της στροφής των Ευρωπαίων σε πατριωτικά κόμματα, μιας & οι Γάλλοι ψηφίζουν διαισθανόμενοι αυτά που θα έρθουν και δεν περιμένουν όπως στην Ελλάδα να δημιουργηθεί το πρόβλημα και μετά να τρέχουν να το λύσουν.

Ο νοών νοείτω ~ Το προλαμβάνειν κάλλιστον του θεραπεύειν.



Και γιατί έφτασε η Χρυσή Αυγή σε αυτά τα ποσοστά;

Μα φυσικά λόγω της εγκληματικής ανοχής στον εποικισμό της Ελλάδας με 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης ένας ακόμη λόγος η αγανάκτηση των Πασόκων και Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων για την ανεργία και τα χαράτσια. Οι αμέτρητες κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη.

Και τέλος επειδή ο κόσμος σιχάθηκε τις μεθόδους της σταλινοφαστιστικής αριστεράς και της τρομοκρατικής αριστεράς...

Καμαρώστε τον υποψήφιο του ΚΚΕ, ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ, επί το έργον:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου