Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Φίκι-φίκι με ρομπότ... 10.000 ευρώ!


Η τεχνολογία θα εξαφανίσει κάθε περιορισμό και προφύλαξη στον αγοραίο έρωτα, αλλά όπως φαίνεται, το «καλό πράγμα» θα συνεχίσει να κοστίζει ακριβά...

Ερευνητές πανεπιστημίου της Νέας Ζηλανδίας έδωσαν την απάντηση στο πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο του σεξοτουρισμού με την σταδιακή επιβολή του νόμου, της προστασίας των ανηλίκων και την ανάγκη αντιμετώπιση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.:


Όπως υποστηρίζουν ο μοναδικός παγκοσμίως μελλοντολόγος σε θέματα τουρισμού Ιαν Γιόμαν και η διάσημη (και σχετικώς «καυτή» σεξολόγος Μισέλ Μαρς, οι περιοχές όπου συγκεντρώνονται οι οίκοι ανοχής σε διάσημους προορισμούς, από το Αμστερνταμ ως την Πατάγια, θα έχουν τελείως διαφορετική όψη και κυρίως... στελέχωση μέχρι το 2050.

Η μελέτη τους με τίτλο: Ανθρωποι και σεξοτουρισμός, για το πανεπιστήμιο Βικτώρια, υποστηρίζει ότι ανθρωπόμορφα ρομπότ θα κυριαρχήσουν στην αγορά της πορνείας, αποκλείοντας πλήρως την μετάδοση νοσημάτων και βάζοντας τέλος στο εμπόριο λευκής σάρκας και το αντίστοιχο ανηλίκων.

Οι δύο μελετητές δημιουργούν ένα φανταστικό οίκο ανοχής στο Αμστερνταμ, τον «Yub-Yum», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία σειρά από προγράμματα, από απλό μασάζ και αισθησιακούς χορούς μέχρι το «κυρίως πιάτο» για κάθε όρεξη.

Ωστόσο, οι κάθε είδους, φυλής, βάρους και ύψους (ή και ό,τι άλλο φανταστεί ο κατασκευαστής) μηχανικές κυρίες και κύριοι θα συνεχίσουν να «πουλάνε ακριβά» ό,τι πολυτιμότερο υποτίθεται πως θα έχουν. Ετσι, η μελέτη υποστηρίζει ότι η χρέωση για το πλήρες πακέτο θα φτάνει τα 10.000 ευρώ!

«Σήμερα η τουριστική εικόνα του Αμστερνταμ βασίζεται στο σεξ και τα ναρκωτικά. Το δημοτικό συμβούλιο δικαίως ανησυχεί ότι εάν κλείσει η γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» -το διάσημο Red Light District της πόλης, το Αμστερνταμ ως εμπορικό σήμα στο διεθνή τουρισμό θα δεχόταν βαρύτατο πλήγμα», σημειώνουν.

Η επιλογή των ανθρωπόμορφων ρομπότ θα ανανέωνε πλήρως αυτή την ταυτότητα της πόλης, παρέχοντας μία σειρά από σημαντικές καινοτομίες: το υλικό κατασκευής θα διασφάλιζε την υγεία όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και την ψυχική τους κατάσταση, καθώς το σεξ με ένα μηχάνημα δεν θεωρείται «κεράτωμα» ενός κανονικού συντρόφου.

«Το σεξ με ένα ρομπότ είναι ασφαλέστερο, χωρίς περιορισμούς, προφυλάξεις και ανασφάλεια όπως η κανονική πράξη», υποστηρίζουν.

ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου