Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Κότα γέννησε αυγό με τον… ήλιο της Βεργίνας (Βίντεο)


Στα Σκόπια φυσικά

Κότα στα Σκόπια, γέννησε αυγό με τον … ήλιο της Βεργίνας. Αυτό ισχυρίστηκε σε ρεπορτάζ του φιλοκυβερνητικού τηλεοπτικού σταθμού SITEL η κυρία Σβετάνκα Μινόφσκι, από τα Σκόπια, που παραμονές του Πάσχα αγόρασε μια ντουζίνα αυγά και ανάμεσα τους, όπως η ίδια υποστήριξε, «έκπληκτη ανακάλυψε» ένα χαραγμένο με το σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων βασιλέων.

Η κυρία Μινόφσκι, έκανε λόγο για … «θαύμα» του Χριστού που θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους «Μακεντόντες» συμπατριώτες της και αποκάλυψε πως θα παραδώσει το αυγό στην εκκλησία, για να το δουν και να το … προσκυνήσουν οι πιστοί.

Το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι τα όσα ισχυρίζεται μια νοικοκυρά στα Σκόπια, που με την φαντασία της εξασφάλισε 5 λεπτά δημοσιότητας, αλλά η ευκολία και η άνεση ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, να προβάλλουν «ρεπορτάζ», που μόνο γέλιο προκαλούν, με στόχο την «τόνωση» του εθνικού φρονήματος των Σκοπιανών, ακόμη και με τα αυγά της κότας. Πληροφορίες πάντως, που μιλούν για ουρές Σκοπιανών, προκειμένου να δουν από κοντά το «θαύμα» του πισινού της όρνιθας, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

protothema


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου