Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χώρες που σέβονται τους πολίτες τους ~ Ελβετία


Με πληθυσμό 7.800.000 κατοίκων & με ανεργία μόλις 3% οι Ελβετοί πολιτικοί αναρωτιούνται γιατί εργάζονται 200.000 Γερμανοί στη χώρα τους, ενώ υπάρχουν άνεργοι Ελβετοί! Μιλάμε για γερμανούς εργαζόμενους με δεξιότητες που μετανάστευσαν από μία χώρα της Ε.Ε. σε μία άλλη.

Στην Ελλάδα: Με πληθυσμό 10.500.000 και 25% ανεργία υπάρχουν 4.000.000 λαθρομετανάστες (2.500.000 νομιμοφανείς με πλαστογραφίες, μαύρη εργασία κλπ & 1.500.000 ξέμπαρκοι στην επικράτεια), ενώ έρχονται νέοι κατά εκατοντάδες καθημερινά από Αφρική & Ασία. Και κάποιοι ακόμη μιλάνε για ρατσισμό και ξενοφοβία. Πραγματικό ΑΖΑΪΛΟΥΜ:

«Oι Γερμανοί μετανάστες μας κλέβουν τις δουλειές»!


 Όσο και αν ακούγεται σχεδόν εξωφρενική, η δήλωση αυτή έγινε από την Ελβετίδα Νάταλι Ρίκλι μέλος του Ελβετικού Λαϊκού Κόμματος η οποία σε συνέντευξή της σε κανάλι της χώρας της δήλωσε πως πρέπει να μπει ένας φραγμός για τους Γερμανούς μετανάστες στην Ελβετία.

«Πλέον δουλεύουν στην Ελβετία 200.000 Γερμανοί. Πρόσφατα οδηγούσα στον αυτοκινητόδρομο προς της Ζυρίχη και έβλεπα μόνο γερμανικές εταιρίες και Γερμανούς εργαζόμενους, ενώ οι άνεργοι Ελβετοί δεν μπορούν να βρουν δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστική η κυρία Ρίκλι.

Η Ελβετία πρόκειται να θεσπίσει ποσόστωση στον αριθμό πολιτών από 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εισέρχονται στο έδαφός της από την 1η Μαΐου, κάτι που προκάλεσε την οργή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου