Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αυτοψία Alpha ~ Λαθρομετανάστες - Άκρως αποκαλυπτική εκπομπή


Δείτε όλη την εκπομπή με απίστευτες εικόνες στην πτωχευμένη Ελλάδα των 1.500.000 ανέργων & των 4.000.000 λαθρομεταναστών.

Ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη περπατά μεταμεσονύκτια στα στενά του κέντρου της Αθήνας, αφού βέβαια έπεσε σύρμα κι άδειασαν οι δρόμοι, ενώ παντού βλέπεις αστυνομικούς και συνοδευτικά της Ασφάλειας...

Όλα αυτά σε μια πόλη γεμάτη ναρκωτικά, μολυσμένες πόρνες, εγκληματικότητα & αμέτρητες παράνομες βιοτεχνίες λαθρομεταναστών που έρχονται κατά εκατοντάδες έως χιλιάδες κάθε μέρα και η ηλικία τους στη συντριπτική πλειοψηφία είναι 20~40 έτη και φυσικά άνδρες.

Στην εκπομπή δυστυχώς για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι της ακροαριστεράς και της σάχλας αριστεράς, τάσσονται υπέρ της μπουρδελοποίησης της Ελλάδος. Ναι, ακόμη και τώρα!


Στη νέα εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων.

Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.




Δείτε την εκπομπή από την ιστοσελίδα του Alpha...

http://www.alphatv.gr/Movies-and-Series/Politiki-Enimerotiki-Ekpompi/Αυτοψια.aspx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου