Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φωτογραφίες της ρωσίδας ιερόδουλης με AIDS +Βίντεο


Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία της ταυτότητας της 22χρονης Ρωσίδας, που εντοπίστηκε σε παράνομο οίκο ανοχής και για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS ), μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Πρόκειται για την...
 Tatiana Bukhotoyarova του Sergei και της Nadeza, η οποία γεννήθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Η Tatiana Bukhotoyarova παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον ανακριτή του 13ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

•Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
•Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054


Προσοχή: Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία ακόμη 11 ιερόδουλων με AIDS.
Δείτε τις εδώ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου