Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι μεγαλύτεροι λογαριασμοί που έγιναν ποτέ σε μπαρ


Υπερβολικά χρηματικά ποσά που ξοδεύτηκαν στα ποτά

Για εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς, οτιδήποτε ξοδέψουμε περισσότερο από 50 ευρώ στο μπαρ είναι μία υπερβολή για την οποία μετά μετανοιώνουμε. Αλλά αυτοί οι πλούσιοι και/ή διάσημοι άντρες δεν το σκέφτηκαν λεπτό για να ξοδέψουν δεκάδες (ή ακόμα και εκατοντάδες) χιλιάδες ευρώ ή δολάρια ή λίρες στο μπαρ.



O Ζακ Έφρον και ο γιος του δισεκατομμυριούχου

Ο γιος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου εντυπωσίασε τον Ζακ Έφρον δίνοντας του απλόχερα ένα μπουκάλι σαμπάνιας αξίας. O αστέρας του κινηματογράφου, Ζακ, ήταν στο club του Σικάγο, Board Room, όταν ο δισεκατομμυριούχος του συστήθηκε κρατώντας το μπουκάλι, πριν παραγγείλει κι άλλα ποτά αξίας 12.000 δολαρίων. Ο τελικός λογαριασμός του Ρώσου συμπεριλάμβανε ακόμα δύο μπουκάλια βότκας Grey Goose, δύο μπουκάλια Dom Perignon, τέσσερα μπουκάλια Cristal και Laurent-Perrier Brut Rosé. Το τρελό «party boy» έδωσε επίσης στον σερβιτόρο του ένα πολύ γενναιόδωρο φιλοδώρημα, της τάξης του 20%, δηλαδή 22.510 χιλιάδες δολάρια.


 
 
Ο λογαριασμός των 190.00 χιλιάδων δολαρίων στο Βέγκας

Ήταν μία κλασική περίπτωση «ότι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας», για τον μυστηριώδη πότη που ξόδεψε 190.000 δολάρια για μερικά ποτά στο Tryst club του ξενοδοχείου Wynn.

O εξαψήφιος λογαριασμός, ο οποίος έγινε πριν καν φτάσουν τα μεσάνυχτα (κάτι απίστευτο από μόνο του), συμπεριλάμβανε έξι μπουκάλια σαμπάνιας Veuve Clicquot Yellow (€120,000), 16 μπουκάλια Dom Pérignon (€16,300) και μία Red Bull (της σοκαρίστικής αξίας των 9 δολαρίων). Ο τελικός λογαριασμός μαμούθ συμπεριλάμβανε ένα φιλοδώρημα, λίγο πιο κάτω από τα 30.000 δολάρια. Τυχεράκια μπάρμαν.

 
 
Ο επιχειρηματίας από το Ντουμπάι και ο λογαριασμός των 125 χιλιάδων ευρώ

Στη σκιά της πιστωτικής κρίσης, ο επιχειρηματίας από το Ντουμπάι κατανάλωσε σαμπάνια αξίας 96.000 ευρώ κατά την διάρκεια μίας μεθυσμένης βραδιάς στο club του Λονδίνου, Crystal που έφτανε στον τελικό λογαριασμό των 127,000 ευρώ.

Ο φανταχτερός πότης και η παρέα του ήπιαν 80 μπουκάλια σαμπάνιας, περιλαμβάνοντας μία εξάλιτρη Cristal αξίας 36.000 ευρώ και 27 μπουκάλια Dom Pérignon (€9,300).

Επίσης στον λογαριασμό ήταν δύο «jeroboams» Cristal (€11,500), 36 μπουκάλια Cristal (€15,500), έξι Dom Pérignon (€5,000), πέντε Cristal Rosé (€2,900), μία βότκα Grey Goose (€455) και μία βότκα Belvedere, που ουσιαστικά το μέγεθός της αντιστοιχούσε σε οκτώ μπουκάλια (€1,700).

 
 
Το μπουκάλι σαμπάνιας αξίας 144.000 ευρώ

Εναντιωθήκατε ποτέ να πληρώσετε για ένα μπουκάλι κρασί επειδή σας φάνηκε ακριβό; Τότε σκεφτείτε για λίγο τον Αμερικανό τζογαδόρο που πλήρωσε το τεράστιο ποσό των 144.000 ευρώ για το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που υπήρξε ποτέ, μία βραδιά διασκέδασης στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Ο Ντον Τζόνσον (όχι, όχι ο γνωστός) ήταν στο club One Four One στο Park Lane όταν έδωσε την πιστωτική του κάρτα για την Armand de Brignac Midas, που το μπουκάλι της είναι τόσο μεγάλο που χρειάζονται δύο άτομα για να την κουβαλήσουν.

Το τέλος της βραδιάς του Τζόνσον βρήκε τον λογαριασμό στα 203.500 ευρώ και επίσης περιλάμβανε Dom Pérignon (€900), βότκα Grey Goose (€540) και τέσσερις σόδες, που η γενναιόδωρη διεύθυνση αποφάσισε να μην του τις χρεώσει.
 
 
 
Ο μυστικός λογαριασμός των 130.000 δολαρίων του συζύγου της διπλωμάτισσας
Όχι κάθε ένας που διασκεδάζει και κάνει στο τέλος έναν τεράστιο λογαριασμό, πληρώνει χωρίς να υπάρξει τσακωμός. Ο Ταουχιντούλ Τσάουντχαρι, ο σύζυγος μίας διπλωμάτισσας του Μπανγκλαντές, φοβόταν τόσο πολύ πως η γυναίκα του θα ανακάλυπτε τι έκανε στο strip club της Νέας Υόρκης, Scores, που έβαλε το προσωπικό να μοιράσει τον λογαριασμό των 130.000 δολαρίων σε τέσσερις πιστωτικές κάρτες, χωρίς να itemising it. Δυστυχώς για εκείνον, η γυναίκα του έμαθε για το μικρό πάρτι του άντρα της και παραλίγο μάλιστα να χάσει τη δουλειά της γι' αυτό. Εκείνος αρνήθηκε πως ξόδεψε τόσα πολλά, λέγοντας πως το προσωπικό στο μπαρ τον εκμεταλλεύτηκαν επειδή είχε μεθύσει και τον «πότιζαν» συνέχεια με αλκόολ.



 
Ο τεράστιος απλήρωτος λογαριασμός του executive

Το αποκορύφωμα όλων των απλήρωτων λογαριασμών πρέπει να είναι οι 241.000 δολάρια που ο Ρόμπερτ ΜακΚόρμικ, ένας executive από την πολιτεία του Μιζούρι, κατάφερε να αθροίσει στο Scores της Νέας Υόρκης.
 
Ο ΜακΚόρμικ αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό, υποστηρίζοντας πως είχε ξοδέψει μόνο 20.000 δολάρια, σίγουρα ένας μεγάλος αριθμός από κοκτέιλ, αλλά όμως πολύ μακριά από τον λογαριασμό που το προσωπικό του strip club είπε πως ξόδεψε. Μία μήνυση που είχε ως εμπλεκομένους τον ΜακΚόρμικ, τον (πρώην) εργοδότη του, το Scores και την American Express, διευθετήθηκε εκτός δικαστηρίου και ο executive τη «γλύτωσε», αφού φυσικά ντροπιάστηκε, έμεινε χωρίς δουλειά και με ένα πολύ πιο ελαφρύ πορτοφόλι.


 
Ο εκλογικός λογαριασμός των 72.000 ευρώ

Ένα γκρουπ από Λονδρέζους τραπεζικούς επενδυτές, που ποντάρισαν σωστά στο αποτέλεσμα των γενικών εκλογών του 2010, γιόρτασαν το τεράστιο κέρδος που είχαν, με έναν λογαριασμό που έφτασε τα 72.000 ευρώ.
Οι έξι άντρες πήγαν στο club Merah της περιοχής Fitzrovia του Λονδίνου, και ζήτησαν την πιο ακριβή σαμπάνια που διέθεταν, και που αποδείχθηκε πως ήταν οκτώ μπουκάλια vintage Cristal, που έφταναν σε αξία τα 43.000 ευρώ. Καθώς το γκρουπ «κατέβαζε» την σαμπάνια λέγεται πως τραγουδούσαν «Down with Brown, down with Brown!»

Μετά την Cristal συνέχισαν με Dom Pérignon, βότκα, μπύρες και σφηνάκια, που έφτασαν τον λογαριασμό λίγο πάνω από τα 62.000 ευρώ, με την χρέωση των 8.090 ευρώ για το σέρβις, να κλείνει το συνολικό λογαριασμό στα 71.993.12 ευρώ. Αυτά είναι πραγματικά «σοβαρά» ποτά για να πιεις μετά τη δουλειά.
 
 
 
Ο λογαριασμός των 11.978 ευρώ των αστέρων της Τσέλσι

Λίγες ώρες μετά από μία νίκη τους το 2008 στο Champions League, η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι έκανε έναν λογαριασμό 11.978 ευρώ, που το περίεργο για μία ομάδα ποδοσφαιριστών ήταν πως, δείχνει πολύ συγκρατημένος σε σχέση με τους άλλους υπερβολικούς λογαριασμούς της λίστας μας.

Ο Τζον Τέρι και η παρέα του ξόδεψαν 11.978 ευρώ σε Dom Pérignon, βότκα, μπύρες και σίγουρα πολλά κοκτέιλι για τα όλο glamour μοντέλα που συχνάζουν στο China White του Λονδίνου, μέρος που συχνάζουν όλες οι WAG.

 
 
Η «σταγόνα στον ωκεανό» των 170.000 δολαρίων του ΛεΜπρον Τζέιμς

Για τον αμερικανό μύθο του μπάσκετ, ΛεΜπρον Τζέιμς, που λέγεται πως τη χρονιά 2010/11 στο NBA κέρδισε το απερίγραπτο ποσό των 14.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ένας λογαριασμός 170.000 δολαρίων είναι ψιλά.

Ο παίκτης των Miami Heat λέγεται πως πλήρωσε 60.000 δολάρια για 33 μπουκάλια Cristal (μα τι κόλλημα έχουν οι αθλητές με την Cristal; Οι πραγματικοί άντρες δεν πίνουν πλέον μπύρα και ουίσκι;), 25.000 δολάρια για έξι λίτρα Dom Pérignon και 925 δολάρια για βότκα Grey Goose. Επίσης συνέβαλε και στο... χρηματοκιβώτιο των φόρων, πληρώνοντας 12.000 δολάρια, ποσό φορολόγησης των ποτών.

 
 
 
Ρώσοι αφήνουν απλήρωτο λογαριασμό 124.000 δολαρίων
 
Όταν έξι νεαροί Ρώσοι έκαναν τρελά πράγματα στο Billionaire Club του Φλάβιο Μπριατόρε στην Σαρδηνία, ενώ ήταν εν πλώ σ' ένα γιοτ που ήταν τόσο χλιδάτο που το προσωπικό δεν ασχολήθηκε να ρωτήσει ονόματα, κανείς δεν τους είχε για τους τύπους των πελατών που θα την κοπανούσαν για να μην πληρώσουν τον 124.000 χιλιάδων δολαρίων λογαριασμό.
 
Αφού παρήγγειλαν 90 μπουκάλια σαμπάνιας, τα παιδιά μίας ομάδας Ρώσων δισεκατομμυριούχων, πρόσθεσαν μερικά ακόμα μπουκάλια από ποτά στον εξαψήφιο λογαριασμό πριν αρχίσουν να τρέχουν στο τεράστιο γιοτ τους. Τελικά η ιδιοκτήτρια εταιρεία του γιοτ ανέλαβε να «ακουμπήσει» τα χρήματα για τις σπατάλες των νεαρών Ρώσων της.


 
Ο λογαριασμός 156 χιλιάδων δολαρίων της ομάδας χόκεϊ στον πάγο

Οι άντρες των σπορ και τα υπερβολικά έξοδα πάνε χέρι χέρι, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα μπαρ με πολύ καλό 'στοκ'. Οι Boston Bruins, μία Αμερικανική ομάδα χόκεϊ στον πάγο, γιόρτασε τη νίκη του Stanley Cup επισκεπτόμενοι ένα καζίνο στο Κονέκτικατ, με όλους να φουλάρουν μέχρι τέρμα με αλκοολούχα ποτά, ανάμεσά τους και ένα 30 λίτρων μπουκάλι σαμπάνιας Ace of Spades 'Midas' που κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια και από το οποίο υπάρχουν μόνο έξι μπουκάλια.

Ο λογαριασμός που έκαναν τελικά οι Bruins ξεπέρασε τα 156.000 δολάρια, ενώ χρειάστηκε να τους συνοδέψει η αστυνομία πίσω στο ξενοδοχείο τους στην Βοστόνη. Τα νυχτερινά λεωφορεία δεν είναι γι' αυτούς...

Έτσι την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε μετά από μία νυχτερινή έξοδο και κάνετε ένα μορφασμό όταν θυμηθείτε την τελευταία γύρα, απλώς σκεφτείτε πως θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου