Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έπιασαν τον βασανιστή & δολοφόνο των ηλικιωμένων


Δέκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία ενός ζεύγους ηλικιωμένων στη Βέροια, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο τρίτος από τους συνολικά τέσσερις Αλβανούς δράστες που είχαν στερήσει τις ζωές των θυμάτων για να αρπάξουν ένα μικρό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.

Πρόκειται για έναν 29χρονο που αποδείχθηκε ότι συμμετείχε στην 15μελή σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί της Βέροιας είχαν...
 ταυτοποιήσει τα στοιχεία του στις 15 Ιουλίου 2011, μετά τη σύλληψη των δυο συνεργών του ηλικίας 21 και 30 χρόνων που πήραν μέρος στη διπλή δολοφονία, αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Άλλος ένας νεαρός Αλβανός αναζητείται για την ίδια υπόθεση, για να κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων.

Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στις 26 Ιουνίου 2011 στο σπίτι των ηλικιωμένων, τους οποίους έδεσαν, φίμωσαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου για να τους αναγκάσουν να δείξουν που είχαν τα υπάρχοντά τους!

Ο θάνατος του 73χρονου συνταξιούχου προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω των αλλεπάλληλων χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ η 69χρονη σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία!



Σοκ στην Κρήτη: 16χρονοι Αλβανοί βίασαν 39χρονη Ιταλίδα


Φρίκη έχει προκαλέσει στην Κρήτη η αποκάλυψη της Αστυνομίας ότι πίσω από το βιασμό μίας 39χρονης Ιταλίδας, βρίσκονται δύο 16χρονοι!


Πρόκειται για δύο ανήλικους Αλβανούς, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες είχαν προσεγγίσει την ανυποψίαστη γυναίκα και αφού την απομόνωσαν σε μία νεοαναγειρόμενη οικοδομή ασέλγησαν σε βάρος!
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο. Η 39χρονη Ιταλίδα περπατούσε αμέριμνη όταν είδε μπροστά της δύο άνδρες να την πλησιάζουν. Ωστόσο, μετά από ημέρες οι άνδρες αποδείχθηκαν ανήλικοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την Αστυνομία και προσήχθησαν στο Τμήμα. Οι δράστες, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης ορίων του Αυτόφωρου.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου