Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Βιομηχανία ελληνοποίησης αλλοδαπών! ~ Λαθροψηφία


Με διαδικασίες φαστ φουντ κυριολεκτικά στο... μιλητό χορηγείται τα δυο τελευταία χρόνια η ελληνική ιθαγένεια (προσέξτε, όχι η υπηκοότητα) σε χιλιάδες αλλοδαπούς.

Πρόκειται κυριολεκτικά για μια βιομηχανία ελληνοποιήσεων αφού οι τριτοκοσμικοί πρώην λαθρομετανάστες, δεν εξετάζονται όπως ορίζει ο νόμος, στις γνώσεις που έχουν για την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας και τη δομή της κοινωνίας. Απλά δίνουν μια προφορική συνέντευξη για να επιβεβαιωθεί ότι ξέρουν να χειρίζονται επαρκώς την ελληνική γλώσσα κι αυτομάτως αν περάσουν «βαφτίζονται»... πατριωτάκια μας.:


Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη των επιτροπών που εξετάζουν τους υποψηφίους... Ελληνες οι περισσότεροι αλλογενείς απαντούν μονολεκτικά στις ερωτήσεις που δέχονται και αφορούν κυρίως το χρόνο παραμονής τους στη χώρα μας και σε ποια εργασία απασχολούνται.

Δεν είναι υπερβολή λοιπόν η διαπίστωση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη που αποκάλυψε το θέμα ότι: «Στο... πόδι γίνονται οι πολιτογραφήσεις νεοεποικιστών στην Ελλάδα!».

Πράγματι όπως καταγγέλλει ο ίδιος που προηγουμένως έκανε ενδελεχή έρευνα, οι αρμόδιες κρατικές επιτροπές περιορίζονται σε μια κουβέντα με τον αλλοδαπό κι αυτό είναι όλο...

Ούτε αναφορές στην ιστορία του τόπου μας, ούτε καν μια γραπτή εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να συνεννοηθούν με κάποιον Ελληνα πολίτη.

Κάτι που παραδέχεται και σε απάντησή του για το συγκεκριμένο θέμα και το υπουργείο Εσωτερικών που παραπέμπει την πιστοποίηση της ελληνομάθειας των αλλογενών στις ελληνικές καλένδες.

Το αρμόδιο υπουργείο στη βιασύνη του να ελληνοποιήσει όσους περισσότερους υπηκόους άλλων χωρών γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του και την οδηγία 2003/109/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρώπης που ορίζει ως βασικό κριτήριο για την απόκτηση υπηκοότητας τη γλωσσική επάρκεια και τη γνώση στοιχείων της ιστορίας και του πολιτισμού.

Σε δήλωση προς τον «Α.Τ.» ο κ. Πλεύρης χαρακτηρίζει τους «λαθρονόμους» Ραγκούση – Καστανίδη ως κερκόπορτες για τη θρησκευτική και εθνολογική άλωση της χώρας μας και ζητεί να σταματήσει αμέσως η φάμπρικα των ελληνοποιήσεων.

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=61082



Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία. Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.


Ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν μπορείς να πεις ότι είναι φουσκωμένος. Η πρακτική της μαζικής «ελληνοποιήσεις» για το ΠΑΣΟΚ πάντως δεν είναι άγνωστη και δεν αποκλείεται να το έχει κάνει και να βγήκαν στη δημοσιότητα μόνο τα 129 ονόματα.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Στελέχη του προτιμούν να δίνουν συνεντεύξεις σε αλβανικές εφημερίδες (όπως ο Ραγκούσης στην Τριμπούνα), Ο σημερινός Έλληνας Πρέσβης στην Αλβανία που είπε ότι το Βορειοηπειρωτικό ανήκει στο παρελθόν ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, τα γραφείου του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας στεγάζονται στην Ιπποκράτους(φανταστείτε τι θα έλεγε η «πατριωτική αριστερά» αν το κόμμα του Μπερίσα στεγάζονταν στη ΝΔ …) ενώ δεν έχει και πολύ άδικο ο Π. Παναγιωτόπουλος που έλεγε ότι για το ΠΑΣΟΚ το Βορειοηπειρωτικό είναι πιο πολύ εμπόδιο στις Ελληνοαλβανικέςσχέσεις …
 
http://borioipirotis.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου